Našla som ho. ON bol iný. Iný ako ostatní. V tom období bol. Možno som ho hľadala, len som o tom nevedela. Niekoho som pri sebe už mala. A nebola som ten typ človeka, ktorý má viac vzťahov. ON bol kamarát. Napísal mi. A potom písal stále. Zaujímal sa. Zaujímal sa viac ako ten čo bol pri mne. Imponovalo mi to. Zaujímala som ho. Chcel vedieť, čo ma trápi. Vždy si našiel čas. PO 12h zmene prišiel domov a potom sme si písali. Až zaspal. Dva mesiace sme boli kamaráti a ja som cítila ten tlak v srdci. že už by som sa mala rozhodnúť. 

S tým, čo bol pri mne, to už predtým neklapalo. Viem, to povie každý, ale je to fakt. Ale priveľmi som sa bála, že ostanem sama a že to nezvládnem. Tak som ostávala. Ale rada som ho mala. Ale potom už len rada. Ako kamaráta. A on to videl. Moju zmenu. A tá aj prišla. Koniec jedného A začiatok  druhého. 

Bola som  šťastná. ON ma robil šťastnou. Presne takého som potrebovala. Vždy chcel vedieť, čo ma trápi, aby to mohol napraviť. Rozosmieval ma. Písali sme si celý deň a celú noc keď už sme boli spolu. Múdro rozprával. Veril mi. Nepodceňoval. Naopak podporoval. Chápal. Rozosmieval. Kupoval cukrovú vatu. Bozkával ma.                              Bolo to najkrajšie obdobie. 

keby môžem vrátim to späť. Kto mal vedieť, že nebude tak dlho trvať. No teda možno trvalo, ale každým rokom prišli prvé prekážky. My sme ich vždy prekonali. Vždy som si vravela, že čo môže prísť horšie. 

Pred dvoma rokmi som skončila vysokú. Bol na mňa pyšný. Vždy som sa poctivo učila. Minulý rok som si našla prácu. Síce sa stále hľadám v živote, ale nie každý má svoj život nalinajkovaný. 

Posledné dva roky ako keby sme chodili okolo seba. Alebo teda len ja okolo teba. Po špičkách. Niečo sa deje. Nepovieš mi čo. Možno práca, možno financie. Stratilo sa to kúzlo. Stratil si sa mi. Ja sa snažím najlepšie ako viem. Chcem budúcnosť. Snívam o budúcnosti s tebou. O bývaní. O dieťati. 

Vieš kedy bolo naposledy to krásne obdobie? Vtedy, keď som mala celé dni preplakať. Ale práve vtedy si sa ty snažil tak ako na začiatku. V čase našej pauzy. Nonsens. Chcel si pauzu, ale dohodli sme si svoje pravidlá. Dala som ti čas. Nerozumela som tomu. Bolo to všetko fajn a odrazu BUM pauza. Ale ty si ako keby ožil. Bol si to znova TY. Ten, do ktorého som sa zamilovala. A trvalo to ešte dlho potom. ..

Viem, že ma miluješ. Aj ja milujem teba. Preto ešte stále stojím pri tvojom boku. Snažím sa. Vo všetkom. Chcem nájsť riešenia. Nevzdávam sa. 

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
antifunebracka  22. 2. 2018 16:13
To ale povedz jemu
 fotka
xlilix  25. 2. 2018 12:39
Alebo mu to daj prečítať je to krásne vyznanie ...
Napíš svoj komentár