Kedže tú jej kamarátku Nikol poznal, tak sa k nim pristavil. Ona ho ani nezaregistrovala. Len sa pozrela a potom sa otočila naspäť. Asi sa dobre zabávala aj s inými chalanmi.
,,Teba by som tu teda nečakal. Som myslel, že budeš na diskotéke. " snažil sa začať o rozhovor.
,,A šak by som aj išla, len neni odvoz, to víš, ne? Nikomu sa nechce trepať do Trnavy. Tak čo narobím. A ty čo tu? " pozrela naň ho Nikol koketne.
,,A tak, prišiel som len na chvíľu. Chystáme sa aj s Markom do Trnavy do klubu. Nepôjdete s nami? Aj s tvojou kamarátkou?" ukázal som na tú čiernovlásku.
,,Jaj , no ja by som vás mala predstaviť. Počkaj chvíľu. " povedala a otočila sa k tej babenke. Niečo jej pošepkala a ona potom prikývla. A o chvíľu už si balila veci do kabelky a otočila sa ku mne. Asi ma nespoznala, teda aspoň dúfam.
,,Takže toto je Eva a toto je môj dobrý kamarát Adam. Zavezú nás aj s Markom na diskotéku. Super nie? Budeme tancovať. " tešila sa Nikol.
,,Teší ma. A dakujem za odvoz. " povedala milo. Slušne vychovaná. To bude ťažké zlomiť. Ale možno prvý dojem klame, pomyslel som si.
A tak sme vyrazili. Povedal som to svojmu kamošovi a predstavil ich. Súhlasil a tak sme všetci štyria odchádzali z toho podniku.
Ked sme nasadali do auta, chcel som posadiť Nikol vedľa Marka, aby som bol tej kráske bližšie. Ale Evička bola trošku hanblivá, tak z môjho plánu nič nebolo. Celú cestu sa len smiali. Teda hlavne ona. Mala zmysel pre humor.
Dúfam, že do rána od nej získam aspoň kontakt na sociálnej sieti. Nepredpokladám, že mi dá svoje číslo. Na to musím byť milší.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár