Ráno som sa líčila. Bola som vonku necelé dve hodiny, no za tak krátky čas som našla výborný odličovač. Nebude to ten o ktorom dnes budem písať recenziu. Touto mojou ,,novinkou" je slnko, keďže vonku tak pečie po príchode domov som si strela make-up z tváre jedným ťahom...ale to je nezdraví!

Preto som sa rozhodla podsunúť k vám výrobok zn. Amia - active - čistiaca a odličovacia pleťová voda.

» pripravky-na-cistenie-pleti.heureka.sk/amia-cistici-pl...

Pri cenovej skupine (pohybuje sa od 2.00 - 2.50€) som si príliš nebola istá kvalitou, ale vyskúšala som a som nadmieru spokojná. Perfektne čistí pleť a odstraňuje zostatky mejkapu. Pozor! Je určená pre odličovanie pleti nie očí - na to sú iné prípravky, ktoré si taktiež spomenieme v niektorom z najbližšie pripravovaných článkov.

Je parfumovaná, avšak bez alergénov, čiže nedráždi čuch - osobne nemám rada a ani nepoužívam kozmetické prípravky, ktoré sú nasilu parfumované a potom sa nedajú ani používať, keďže máte pri nich skôr dojem, že si na tvár natierate voňavku a nie pleťovú vodu. Tu sa báť nemusíte. Nič také vám nehrozí.

Vyskúšala som aj čistiacu pleťovú vodu Nivea Aqua Effect (4.50 - 5.50€):

» www.nivea.sk/Vyrobky/Starost...

Tá však nie je priamo určená ako odličovač na mejkap vašej tváre. Preto viac odporúčam pleťovú a odličovaciu vodu zn. Amia, keďže je výhodnejšia jej využitím (2v1) a je aj cenovo dostupnejšia.

Síce sa v takomto teple moc neoplatí používať mejkap a radšej treba ísť von vybehnúť a opáliť sa na kúpaliská starostlivosť o pleť by sme nemali zanedbať a pleťovú vodu by sme mali používať každý deň, takže dúfam, že som vám doporučila niečo nové a aj účinné

Tento výrobok hodnotím na stupnici od 1 do 5 číslom 1!

Píšte vaše postrehy, skúsenosti, či hocijaké iné reakcie na rôzne výrobky tohto typu. Vyskúšali ste niekedy tento výrobok? Ak áno napíšte ako ste s ním boli spokojné.

Pekný deň

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár