Dnes je sobota, takže väčšina z nás sa určite pôjde niekam von zabávať

Pripravila som si pre vás preto hneď dva produkty, ktoré dnes budem hodnotiť...a ak budete šikovné možno si ich stihnete ísť rýchlo zakúpiť aj pred večierkom, diskotékou, grilovačkou, opekačkou, bytovicou, chatovicou alebo niekam inam, kde sa dnes večer chystáte.

Oba sú v podstate tej istej značky a vychádzajú z tej istej rady:

MISS SPORTY - Hollywood lip gloss

x 410 Melrose Avenue (béžová)
x 250 Las Palmas Avenue (ružová)

Výhody? :

I. kvalita výrobku
II. cena
III. široký výber

Nevýhody? :

1. trvácnosť

---

I. Značka MISS SPORTY patrí už sama o sebe medzi tie lacnejšie značky, avšak u mladých ľudí žne aj tak veľký úspech vďaka svojej kvalite. Zatiaľ som nepočula ani nečítala o žiadnych alergických reakciách a vôbec vo všeobecnosti žiadnu negatívnejšiu reakciu na túto značku.
Sama som už od MISS SPORTY vyskúšala viac výrobkov a bola som viac menej spokojná.

II. Viac menej spokojná - aj keď občas menej spokojná (to sa však netýka v tomto článku spomínaných výrobkov - leskov na pery) myslím si, že k cene je kvalita už nadpriemerne vysoká.
Konkrétne cena týchto leskov sa pohybuje od 2.00 až po 2.50€ (POZOR!, pretože v niektorých internetových obchodoch sa výrobok ponúka dokonca za desať eur, čo je štvornásobok ceny v kamenných obchodoch! - zase si chce niekto len zarobiť na niekoho nevedomosti :v )

III. V ponuke je na výber nie len spomínaná béžová a ružová, ale aj viacero iných odtieňov.

* ružovou farbou na perách nikdy nič nepokazíte (teda ak nemáte päťdesiatku na krku a nepreženiete to s tým najkrikľavejším odtieňom)

* béžová farba opticky zväčšuje pery, takže môžete vyskúšať je to len na vás

1. Po nanesení na pery nevydrží, tak dlho ako som predpokladala - teda ako iné značkové lesky, ktoré som už vyskúšala - avšak iné značkové lesky sú "trošku" drahšie, takže v podstate by som to až za takú nevýhodu nemenovala - vyššie som už spomenula -> za cenu akurátna až nadpriemerne vysoká kvalita.

Tento výrobok hodnotím na stupnici od 1 po 5 číslom 1!.

Vyskúšali ste tieto lesky? Ak áno píšte svoje názory

Prajem pekný zvyšok dňa a hlavne pekný večer

 Blog
Komentuj
 fotka
sturmer  22. 6. 2013 18:02
Dík, určite si vyberiem dačo
Napíš svoj komentár