Je mi jedno, čo ľudia hovoria. Je mi jedno do koho a v akých veciach sa ostatní starajú. Ak sa ocitnete nadol uvidíte, že vôkol vás tu dole nič nie je. Ľudia...tí už vôbec nie!

Tu dole je jedno ako vyzeráte, čo máte oblečené, koľko známych obľúbených človiečikov poznáte, či máte prestíž, či ste stoka alebo len pasívne potichučky preplávate životom...tu to nikoho nezaujíma! Ste tu len vy, vaša myseľ a prázdno.

Dámy a páni - toto je peklo. Peklo života. Tu dole sa porozhliadate a uvidíte tu jedno veľké !nič! Ale to nič je tu úplne v poriadku. Narozdiel od toho zhora. To jedno veľké nič tam hore si žije ako prasa v žite. Prepcháva sa pýchou, ale to len preto, lebo je také tupé, že si ani neuvedomuje, že je dolu hlavou. Za vami...tam dole...a je mu už konečne dobre, lebo sa postaví na nohy, ale vy nie.

Vy kľačíte a je vám zle. Zo seba, pretože sa pozeráte na to jedno veľké nič. A keby tam bolo okrem vás dvoch ešte niečo, tak si o to búchate hlavu. Prečo? Pozeráte sa na to ***n* a nechápete, čo vás za tým celú dobu ťahalo.

Lesk, šarm, pôvab, povrchná idea vzácnosti..?

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár