Milý denníček,

dnes som ráno vstala...nechcelo sa mi, ale musela som ísť na pohovor. Tú prácu som nechcela, ale bolo mi blbé neísť tam, keď som sa už včera v telefonáte sľúbila...keďže som vstala o dosť skôr šla som sa pozrieť na net...aj na BIRDZ.

Mala som vážne dosť času...takže som tam hodila jednu trápnu „báseň“ o tom ako sa mi nechce vstávať a že sa mi to moc nerýmuje, lebo som sa dlhšie poézii nevenovala a že sľubujem, že keď prídem poobede na BIRDZ, tak ju vymažem. Vymazala som ju, síce zatiaľ si ju niekto stihol prečítať a označil ju jednou hviezdičkou

Tá báseň si nezaslúži ani jednu hviezdičku, ale ďakujem...

...a ospravedlňujem sa za stratu vášho času – už neviem kto to ohviezdičkoval...

Jedna informácia ma dnes ráno potešila – som stredná hviezda BIRDZu Jasné, že tu chcem postupovať vyššie a vyššie, ale vzhľadom k tomu, že tu tak často neprispievam som to tak skoro nečakala – motivovalo ma to (takže moje články budete musieť trpieť častejšie a častejšie – muahahaaaa – v hlave ten výsmech znie lepšie a strašidelnejšie).

Tú brigádu som odmietla. Síce by ma bavila a je vtipná na druhej strane tá vtipnosť v nej sa týka aj mňa (vtipná mzda), takže dnes namiesto toho aby som od rána ležala na slnku, plávala v bazéne, jedla langoše, pizzu, zmrzliny, nanuky, hranolčeky, ice´n´go a počúvala hudbu som zostala doma a na toto všetko musím vyčkať do zajtra...

Už nikdy nebudem kričať: ,,Mamaaa, choď až zajtra na kúpalisko ja dnes mám ísť na ten pohovor.“

Nie! Už nikdy. Je to ako zlý sen...momentálne horší ako ten živý, čo sa mi sníval v noci (aj vy nenávidíte také živé sny po ktorých, keď vstanete neviete, či sa naozaj stali alebo sa vám to len snívalo?!)

Teraz ležím doma na posteli, aspoň tu nie je tak teplo a nemusím nič robiť, len oddychovať...

To je zatiaľ všetko môj denníček a som vždy rada, že ma vypočuješ

Tvoja lenivá mrcha

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár