Musím sa priznať, že mám aj slabosti. Ako už bolo spomínané.

Dokonalosť sa dedí. Takže nepátrajte po zdrojoch...

Vždy sa tu vyskytne aj nejaký zákon schválnosti. Napríklad ako pred chvíľou...hovorím si dlho som nedala niečo na blog a tak mi napadlo, že dnes je ten správny deň, keď som sa už zas-raz odhodlala na active day project (napadla ma jedna reality show s -projektom-, tak som tu musela použiť ten výraz LOL).

Práve som mala nakrémované ruky a v hlave už asi tri nápady o čom by to mohlo byť. Samozrejme, rýchlo zapnúť notebook, čakať a dúfať, že nezabudnem o čom písať (body som si zapísala na papier - nedokonalosť číslo jedna pre dnešok).

S tými nakrémovanými rukami som sa snažila otvoriť čokoládovú tyčinku, aby som si spríjemnila čakanie (zákon schválnosti číslo jedna pre dnešok), no nešlo to otvoriť. Ešte sa opovažujú napísať na to otvor potiahnutím - musela som roztrhať obal z každej strany a to už som si ani nemusela spríjemňovať čakanie, pretože notebook bol zapnutý a internet pripojený...

Pri tom všetkom v TV ešte ukazovali výrobky z Top shopu a pri ich predvádzaní bolo počuť ženský hlas prihovárajúci sa k divákom, ktorý ich presviedča, aký je práve tento výrobok pre vás ten pravý a potrebný...takto si predstavujem voľný deň.

Môžeme sa dostať aj k ďalšej nedokonalosti. Teda, čo sa týka mňa stretávam sa dosť často s tým ako mi ostatní chvália moju postavu...tvrdia, že som štíhla, chudá, ale sama viem, že chcem mať ploché brucho od ktorého mám trochu ďalej ako k podvýžive (žart - k tomu druhému sa dostať nechcem).

Cvičím, snažím sa vyformovať brušné svaly, ale možno by som mala prestať s rituálom pred a po cvičení, ktorý vám opíšem v skratke - pred a po cvičení, tak 2-3 kocky čokolády...a čo..zabijem sa?! Nie! Len asi mi dlhšie potrvá vyformovať postavu a som rada, že si uvedomujem, že toto nie je celosvetový problém.

Tu už sa dostávam k záveru, ktorý som ešte nedomyslela. Možno len toľko, že čakám na to kedy vyjde slnko a pôjdem sa opaľovať k bazénu...i keď po poslednom týždni mám pocit, že všetko sa deje a kazí napriek. Očakávam reálne skôr to, že počasie sa oteplí, keď sa ja budem akurát tak musieť smažiť v práci a nie môcť na slnku...

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  23. 3. 2014 01:17
nemyslim, ze ti par kociek cokotky po cviceni dosere postavu a nemilosrdne zliqiduje kazdy naznak brusneho svalstva
 fotka
uniqueprivilegium  10. 7. 2014 23:12
@antifunebracka no...teraz si to tu čítam...a mať takú postavu akú som mala v marci
Napíš svoj komentár