Dlhšie som nič nenapísala...prázdniny..konečne mám na to čas
O čom som to chcela písať minule? Áno, áno - myslím to, čo som označila za dobrý nápad, že by to vedelo aj zaujať...ak si niečo nezapíšem môže sa mi neskôr o tom len zdať...ako o témach, ktorý by boli mimoriadne vhodné do blogu...

Neviem, naozaj ma to ani za posledné drobné nenapadne, ale tá téma bola vynikajúca a páčila by sa viacerým ľuďom (tu väčšinou začínajú a KONČIA moje -mimoriadne skvelé- nápady). Teoretik som skvelý, ale čo sa týka praxe je ťažké to so mnou dotiahnuť až do konca, lebo sa mi NECHCE! ...ani vziať pero a papier a zapísať si niečo, čo by na druhých mohlo urobiť dojem.

Kvôli tomu sa v poslednom čase riadim heslo: Ak nevieš dôvod prečo pokračovať spomeň si na dôvod prečo si začal.

Možno niektorí neveríte, ale naozaj to pomáha a posúva ma to vpred. Len by som to mohla používať častejšie - tak pri 80% naviac.

Rozmýšľam nad tým ako to tu rozhýbať, aby to tu nebolo na jedno kopyto...ale je to tu také, bolo a aj bude, pretože väčšina tých, čo tu píšu sú arogantný, egoistický "spisovatelia," ktorí píšu v superlatívoch o sebe, ale o vás nie...a pointa nie je na koniec článku žiadna, pretože oni ju nepotrebujú, ak vy hej, tak je to smutné, pretože ich nezaujíma to čo potrebujete vy...oni sa potrebujú len vypísať.

Skákal pes,
přes oves,
přes zelenou louku.
Šel za ním myslivec,
péro na klobouku.
Pejsku náš,
co děláš,
žes tak vesel stále.
Řek bych vám,
nevím sám,
hop a skákal dále. (prevzatá báseň -> pre tých, ktorý sa zaujímajú o autorské práva pri jedení chipsov zo sáčkov, ktoré ničia prírodu)

 Blog
Komentuj
 fotka
sturmer  16. 6. 2013 22:25
čas sa nájde vždy
Napíš svoj komentár