Uvedomila som si ...
... že človek môže dosiahnuť všetko , čo chce.

Nemám ani 25 a splnila som si celoživotný sen. Toto nie je sebachvála, ale výkrik do prázdna, ktoré bolo predtým ako som mohla mať toto, a do prázdna , ktoré nastalo , keď to skončilo. O čom hovorím a či mi šibe? Áno, pretože som porušila všetky zákony normálnosti a zdravého rozumu. Riskla som dokonca vlastný život. Ale dostala som sa tam kde som vždy chcela, kde som snívala. Ono je to tak, keď nemáte bohatých rodičov, alebo nemáte dokonca žiadnych , sú vaše sny prosté. Snívate o krajinách, o ľuďoch. Dostala som sa na Hawai.

Žila som svoj sen, a pochopila , čo táto fráza znamená. Ba mala som oveľa viac, ako som si vedela, čo i len predstaviť... No život ma naučil jedno Za všetko , čo máš, musíš zaplatiť ! Neexistuje dobré bez zlého , drahé bez lacného, božské bez pekelného. Všetko si pýta protihodnotu. Tou mojou bola strata lásky a zamotanie sa do milostného príbehu. Stále je to o tom istom. Jedna kamarátka mi raz povedala, že som na tomto svete aby som rozdávala lásku, lebo to mi ide najlepšie. Teraz sa nad tým smejem , evokuje to iste vo vás najstaršie povolanie, ale ja nie takto. Museli by ste ma poznať A tak som zas niekoho namotala.

Možno naschvál a možno nie, ale chcela som len aby bol šťastný trocha, lebo ho mám rada. On ma vzal na Hawai, miesto snov. Haha a teraz , že zlatokopka, však? Nieee, sľubil mi prácu a ja som sľúbila pomoc, ibaže zvrtlo sa to. Pekný muž a pekná žena, v peknom prostredí, no nebezpečná kombinácia . Plus túžba zabudnúť na EX. Horšie je , ak ti deň "PO" pípne smska... Že zamilované filmy? Nie ... Realita a paradoxy, v ktorých žijeme. Kvety, vôňa, vtáctvo, šum mora, vlnenie paliem krásky a krásavec , vypýtalo si daň. Moju dôstojnosť... Na toho cmuka nedala sa pravda napísať. ŽIjem si život princeznej na Hawai ? Neplačem za tebou ? Dozvedel sa pravdu aj on. Odo mňa. Sladké dva týždne... pod palmami . A ja som ostala niekde tam, zahrabaná v piesku a stále sníívam. Toto nebol príbeh, nemá ani koniec, lebo sa to nekončí... Toto bol odraz pocitov, ktoré stále doznievajú, hrajú jemnú melódiu exotickej krajiny. ĎAKUJEM KRÁSKA !

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár