Viem si vážiť priateľstvo . Už veľa krát som sa sklamala v priateľstve. Moja bývala najlepšia priateľka o mne poza môj chrbát rozprávala klamstvá, a dobre vedela, aká v skutočnosti pravda. Žiarlila na mňa . To preto, lebo mal o mňa záujem chalan, ktorý sa páčil aj jej a o ňu ani nezakopol. Všade si ju zablokoval. Mne začal zdraviť, rozprávali sme dlhé hodiny na skype. Potom som to priateľstvo po štyroch rokoch ukončila. Mala som dosť jej žiarlivosti . Už som jej toľko krát dala šancu. Nevravím, že ja som dokonalá. Aj ja som mala chyby. Ale nikdy , keď som sa zle vyspala , som nebola ku nej drzá, tak ako ona ku mne. Preto si vážim, priateľstvo. Viem čo je to byť sama.

Teraz mám už pár skutočných priateľov . Necítim sa sama. Kamarátim sa len so staršími dievčatami, s mladšími si nerozumiem a ani so svojimi rovesníkmi.

V triede nemám ani jednu kamarátku . Má hnusných spolužiakov. Správajú sa ku mne hnusne. Riešia veci ako : "zle zotretá tabuľa" a pod. somariny. Ja nie som ten tip , ktorý sa bude zahadzovať svetskými malichernosťami a banalitami . Som pokojný človek .

Našťastie mám priateľov v iných ročníkoch .

Som teraz šťastná . Mám priateľov. Konečne. Skutočných . Ešte ma ani jeden nesklamal . Samozrejme, každý robíme chyby,no nie ? ale čo by som to bol za človeka, keby som neodpúšťala . Veď aj oni mi odpúšťajú

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár