Mojim životným snom je stať sa veterinárkou a zároveň aj cielom a po včerajšku sa mi začína aj plniť.
Bol to úplne obyčajný deň ako iné ráno som prišla na kone jedného som olonžovala na druhom som jazdila obydva som okúpala a ked som už len Bertu išla povodiť von aby uschla tak som videla moju kamarátku ako sa vracia s koňom z jazdiarne a zbadala som aj ,že pod nohami koňa sa preplieta mala Lujza je to malý špic ktorý je akokeby domácim psom v tom arály a je tam už od začiatku je už aj velmi stará.
Ja som na kamarátku kričala ,že aby dala pozor ,že tam je Lujza no ona nepočula a išla dalej zastavila až vtedy ked sa kôň zlakol lebo stúpil Lujze na packu.
Lujza začala strašne kňučať a samozrejme reflex moja kamoška potiahla koňa dozadu a to znamená ,že sa z tej nohy ešte aj odrazil. BOl to hrozný pohlad však uznate ked 400 kilo stúpi na 5 kíl. Lujza mala tú packu celú rozdrvenú a nemohla som sa jej toho pomaly ani dotknúť síve všetci stáli okolo nej ale nikto jej nepomohl a každý ,že fuj to je nechutné je mi z toho zle.
JA som sa nato tiež nemohla pozerať a práve preto som ju zobrala dovnútra kde som jej to vydezinfikovala a spravila som jej kvázi dlahu lebo veterinár nemohol prísť a všetci ostatní ohrňali nos no ja som s ňou čakala až pokým neprišiel veterinár pozrel sa jej na tú nohu a povedal ,že som to spravila výborne a ,že on už jej nemá ako pomôcť iba jej pichol injekciu proti bolesti. Povedal ,že jej to musím chodiť každý deň prevezovať a tak aj chodím .
Som veľmi rada ,že som jej pomohla a ,že teraz už bežká za ostatnými psíkmi aj ked len po 3 nohách.Nato ako to vyzeralo zle tak je to teraz už veľmi dobré a ja mam na srdci ten najkrajší pocit ,že som jej pomohla.
Teraz už viem ,že moj životný sen a cieľ sa mi už začínajú plniť

 Blog
Komentuj
 fotka
chibiorange  18. 7. 2010 21:46
krasa, mojim snom je tiez stat sa veterinarkou ale myslim, ze ja mam od toho este poriadne daleko a pravdepodobne by som tomu psikovy pomoct nedokazala - obdivujem
Napíš svoj komentár