JA mám možnosť sa stýkať so starými ludmi dosť často a tak som si ich poriadne prezerávala a zistila som ,že nikdy nechcem byť stará aj ked viem ,že s tým nič nenarobím.

Síce nechodím MHD nejak často ale minimálne raz do dvoch týždňov alebo do jedného týždňa musím ísť.Najväčšie prekliatie v autobusoch sú dôchodci.
Autobusom musím ísť väčšinou ak idem k starej mame.
Skoro vždy som na zastávke o 10 min skôr čo je asi pre mňa dosť velká chyba ako som zistila lebo už vtedy tam nalezú dôchodci a ako si sadnem tak počujem už aby som sa postavila ,že oni si chcú sadnúť. Zachvilku nato už len počujem ako klebetia a ohovárajú ma aká som neslušna.
Potom už len toto všetko počúvať celý čas v autobuse a aj cestou naspäť.
Mám ešte pár iných dôvodov prečo nechcem byť ako oni.
To ,že sú klebetní tak to už všetci vieme aj to ,že sú neznesitelne otravní a mrzutí ale to ,že sú agresívni som sa dozvedela až včera ked v rádiu hlásili neviem v akom štáte dobila stará babka v autobuse nejakého chalana dáždnikom a tak ,že musel ísť normálne do nemocnice. Tak to síce som sa neudržala smiechu ale je to moc...
Viem to aj podla mojej babky ktorá má stále plno rečí a o ničom.
Stará sa do mňa ako keby som bola jej dieťa a ked k nam príde tak necháem ako ale je proste hlava rodiny.Všetko sa točí okolo nej a preorganizuje nám celý dom.

A bonus na ktorom sa sa síce smiala ale veľmi vtipné to v tom okamihu tej osobe byt nemuselo. Bol taký podvečer a mojho otca kamarát robil taxikára stál na jednom konci mesta ked sa zrazu ozvalo ,že ten kto je volný nech príde na Antolskú ulicu ,že si niekto objednal taxík. On sa dotrepal teda na druhý koniec mesta a tam stála babka lenže ona nevedela ani nastúpiť tak ju musel zdvihnúť a posadiť do auta čo mu dalo pekne zabrať. Potom sa opýtal ,že kam to bude a ona ,že na Antolskú. On si musel otvoriť okno nadýchnť sa a opýtal sa ešte raz či dobre počul . Ona zopakovala na Antolskú. Tak ju odviezol 500m na Polikliniku a ešte tam ju musel vykladať von pričom ho seklo v krížoch. Mal kšeft za pár korún a narobil sa ako debil.Okrem toho ,že sa takto namakal ho vraj stále krtizovala a nadávala ,že ide moc rýchlo.

Prepaáčte ale ja si neviem predstaviť ,že by som niekedy mala byť takáto tak mi je zle a k tomu som ešte nepovedala výzor no ten není až taký podstatný.

 Blog
Komentuj
 fotka
malapohroma  19. 7. 2010 14:14
medzera je za ciarkou a ne preed uz nadpis je zly
 fotka
imosk  19. 7. 2010 14:30
As na par chip Hlavne ked idem unaveny , mame osem hodin v skole a tak idem do autobusu samozrejme zas niekto nema kartu...stoji to...a tym spicom co je na dazdnikoch ma zacala do chrbta buchat jedna babka...AaAAaAAaAAa...tam bolest bola neznesitelna....AaaAa ...jak keby nevidela ze ta rada stoji lebo niekto plati v hotovosti...takze ma teraz bolia ruku , nohy nuz teda , sadnem si...aaa zas jake je to DIEVCA drze a neslusne...ale preco prave ja ? preco sa nemoze niekto iny postavit kto nie je tak unaveny ako ja ? nenavidim mhd...
 fotka
hangtime11  19. 7. 2010 14:37
v tomto ti rozumiem úplne, ľuďom nad 55 rokov by mali zakázať voliť, vychádzať von a všetko proste !

v 50ke sa odstrelím ...
 fotka
jin15  19. 7. 2010 15:22
@malapohroma po novom kriticka ?



@velkapohroma Mam iste namietky o ktorych si raz pohovorime ked budeme volat Ale inak ako uvaha vcelku dobre ale clanok predtym sa mi pacil omnoho viac
 fotka
h8u  19. 7. 2010 15:24
@hangtime11



Sorry, ale tak primitívny názor som nepočula už dlho.





Preboha všetci raz takí budeme. Sme otravní, keď sme deti, sme otravní, keď sme v puberte, pre niekoho sme otravní keď sme dospelí a neskôr zase keď sme starí.



Proste je to úplne normálne a tak to býva, nenávidím takýchto netolerantných ľudí. Veta "v 50ke sa odstrelím" bola maximálne trápna. Vieš čo, odstrel sa. S radosťou ťa vymením trebárs za moju babku ktorá zomrela a všetci by sme dali čokoľvek za to, aby tu ešte aspoň pár rokov mohla byť. Áno, mala svoje chyby, tak ako my všetci. Ale bol to proste človek, ktorý mal rodinu, blízkych, ktorí ho milovali. Tak ako každý jeden iný človek.





Postrielala by som všetkých vás nevďačných idiotov, ktorí si neuvedomujete, že práve vďaka všetkým starým ľuďom tu vy vôbec ste.





Mne napríklad lezú na nervy trápni puberťáci čo chrachlujú na chodníky, počúvajú hudbu na plné pecky z telefónu a ich slovná zásoba z 99 percent obsahuje nadávky. A čo, pomôžem si? Nie, lebo sú to rovnako ľudia, aj keď minimálne o polovicu neškodnejší ako všetci dôchodcovia.
 fotka
filipkoo  19. 7. 2010 15:56
@malapohroma ale aspoň tam tie čiarky má... narozdiel od teba
 fotka
filipkoo  19. 7. 2010 16:02
netreba starých škatuľkovať, ja poznám viac príjemných dedov ako zlých, a tým zlým sa nedivím, majú svoje problémy a ty určite budeš chcieť robiť to isté.. ale verím že sa ovládneš....
 fotka
hangtime11  19. 7. 2010 16:13
@h8u - hej v tomto máme iný názor, nuž čo, každý je iný ...
 fotka
malapohroma  19. 7. 2010 16:46
@filipkoo kedy naposledy si odo mna nieco cital?
10 
 fotka
chidori  19. 7. 2010 16:54
Fuuu babka jedna už mrzutá. nám sa stávalo, keď sme chodili ešte na buse zo školy, že tam bola ženská a ona na celý bus rozprávala akého má zasrana syna a aký je jej manžel alkoholik. celý bus to počul. a skoro každý deň tam sedela.



inak to s tými čiarkami. správe sa má písať slovo,_slovo ale nevadí keď napíšeš slovo_,slovo oboje je správne. ide však o to, že je zaužívané písať čiarka medzera no
11 
 fotka
flemi  1. 12. 2010 20:24
prečo ja takých nestretávam?



idem zlými spojmi..................
Napíš svoj komentár