Je toľko vecí, čo ti chcem povedať
je toľko pocitov, čo sa vo mne mieša
je toľko myšlienok, čo mi okupujú hlavu.

Je toho veľa čo mám na srdci. Vždy mi vravíš, že ti mám hovoriť všetko. Ja na to nevidím vždy vhodnú príležitosť. Tak to vyriešim takto.

Vieš, často myslím na to, či si ťa vôbec zaslúžim. Či som dostatočne zrelá na to, aby ma ľúbil niekto ako ty. Je mi ľúto, že často robím prešľapy. Že ty potom o mne a nás pochybuješ. Ale najviac ma trápi to, že ty sa trápiš. Kvôli mne. Cítim z teba rany z tvojej minulosti. Snažím sa ich vypĺňať mojou láskou. Mám pocit, že sa mi to darí, ale ked sa dostaví moja nezrelosť, vytvorím novú maličkú ranku. Neznášam sa za to. Nechcem ti ubližovať. Ty si ten posledný človek, ktorý si zaslúži aby sa kvôli mne trápil... Zlato, viem o všetkých somarinách čo som porobila. Ver mi, že si každú jednu z nich veľmi vyčítam. Bolí ma to.

Žiarlim. Rozčuľujem sa. Som protivná.Odutá. Vymýšľam kraviny
a ty len povieš: Bože Vazo ty si také trdlo.

Vieš, že bez teba už nemôžem žiť. Ani si neuvedomuješ, koľko vecí si ma za toho ,,kratučkého" polroka naučil. Ako si mi zmenil pohľad na svet, na život. Ako si mi ukázal, ktoré hodnoty sú podstatné a ktoré nie.Ako si sa mi vryl do srdca, pod kožu, do každej mojej bunky.
Už som ti to veľakrát povedala, ale chvíle s tebou sú úžasné.
Zbožňujem

Keď spolu ležíme len tak v posteli
keď mi spievaš
ked mi hovoríš maznáčik
keď sa bijeme
keď ma presviedčaš o niečom čo neni
keď trepeme somariny
keď si pýtam objatie a ty sa krásne usmeješ
keď si v noci povieme že sa ľúbime
keď myslíš na to isté na čo ja
keď mi ráno tancuješ,
keď mi povieš, že ma miluješ

Si pre mna opora. Si súčasť môjho života. Si môj priateľ. Si pre mňa najdôležitejšia osoba pod slnkom. Záleží mi na tebe viac ako na mne...


Chcem to s tebou ťahať za jedno lano už nastálo. Chcela by som, aby si ešte chvíľočku počkal, kým budem ako-tak rozumná. Je to taká moja vnútorná prosba aby si sa na mna nevykašlal a vydržal so mnou.
Som ešte bez rozumu, ale už aj s týmto čo mám teraz viem, že chcem byť s tebou, mať ťa rada, ľúbiť ťa, zbožňovať ťa, milovať ťa,...

Tak zlato, toto sú veci čo sa mi premávajú hlavou, keď sa ma pýatš čo mi je...
A najpodstatnejšia je, že ťa milujem

 Blog
Komentuj
 fotka
alroune  28. 3. 2011 21:55
 fotka
flagrantine  6. 4. 2011 20:07
pekné
Napíš svoj komentár