Marek a Klára začali spolu chodiť.
Výborne si rozumeli.Čo bolo velmi super pre oboch.Mali pocit že už sa nikdy viac nerozídu boli proste nerozlučitelní.
Pomaly ale isto si Klára začala uvedomovať že jej chýba aj rodina potom ako sa rozišli nie v dobrom mala potrebu sa im ozvať.Tak jedného už zimného dňa sa rozhodla ísť ich navštíviť.
Marek stým dáko nesúhlasil nechcel sa o ňu deliť.Nemohol ani ísť s Klárou mal pracovné povinnosti.Preto sa aj pohádali bola to ich prvá vačsia hádka.
Tak sa vybrala sama.
Nasadla do auta,nevedela čo ju čaká.
Išla pomaly,cesty boli ako ľad.Ked sa už blížila k mestu kde bývala jej rodina,nabúralo do nej druhé auto.Bola to nehoda avšak...
Klára bola na menšom,slabšom aute ako to bolo to druhé auto.Mala smolu len tak sa to dá nazvať.
Ako do nej nabúral,Klára vyletela von oknom možno to bolo lepšie,lebo auto spadlo do rokliny.Keby ostala v aute asi to neprežije.
Vodič auta naštastie nestratil hlavu a rýchlo zavolal sanitku.
Klára bolo v bezvedomí.
Zobudila sa v nemocnici,asi po niekolkých týždnoch.
Vedla nej stála mama a celá rodina,ktorú skontaktovala nemocnica.Nepametala si z toho osudného dna nič len to ako sa na nu rúti auto.Lekár jej povedal že urpela stratu pameti,nevie však ako ju to zasiahlo.Musí to zistiť ona.Ako vysvtilo rodičov si pametala bola rda že bola snimi.Aj ked nevie prečo od nich odišla.Naposledy si pametá to ako sa len pohádala z rodičmi a že chcela ísť preč z domu.
Ked sa na to pýatala mami povedala že už pár rokov sa nevideli,odkedy ušla...
Pýtate sa na Mareka?No presne na túto časť svojho života si nevedla nejako spomenúť.A kedže o Marekovi Kláriny rodičia nevedeli neskontaktovali ho.Jasné že po nej pátral ale ked ani nevedel kde bývala,tak si myslel že je koniec bol strašne neštastný...

Spať ku Kláre vrátila sa naspať k rodičom.Ked sa už zabehala v starom stereotype,stretla Tomáša,pametá si že sa rozišli nie v dobrom ale čas uplynul a bolo to vidno aj na nom že uz to nieje ten pubertiak,ktorému na ničom nezáleží.
Dohodli sa že pojdú na večeru..

Pokračovanie na buduce

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár