Stále si pýtajú dôkaz. Čo vravím zdá sa byť snom, krásnym príbehom o dokonalosti. Či mi sova priniesla list o živote, ktorý mám žiť v tajnosti? Bola to kniha, ktorú som vzala do rúk a príbehu som uverila. Sotva pár dôkazov, iba veľká radosť a vzrušenie z možného sveta zázrakov. Pozrieš na mňa a vidíš dieťa veriace v čarodejníkov s prútikmi a nečakane hlbokú králičiu noru. Len na rozdiel od toho bol na knihe nápis: Podľa skutočných udalostí. Či mi stačí jedna veta, ktorá oddelí skutočnosť a ilúziu? K šťastiu? Áno. A či sú Vianoce zázrakom, aj keď je Ježiško prichytený pri čine? A či chvíľkové sklamanie či plač nestáli za roky velikej radosti z mysticity? Nedôvera v zázrak, v ľudí, v seba. To je dospelosť. A tak pekne prosím, keď duchovno a krása v srdci vymizne, keď farby zblednú, chyť ma Holden, chyť.







Je to len pokus, nikdy som nič nepísala. Som ezoterička, baví ma duchovno. Rozhodla som sa načrtnúť dôvod. Som trošku zvedavá na Vašu reakciu.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
yko  17. 8. 2017 22:40
Dieťa veriace v čarodejníkov s prútikmi.
Je to... skvelé.
Nezaujíma ma ezoterika, ale toto je pekné.
Pokračuj.
 fotka
loveistheanswer  18. 8. 2017 03:33
noo... mňa také veci priťahujú, takže ak chceš, pokračuj
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2017 15:42
Veľmi sa mi to páčilo!
 fotka
skorpions  19. 8. 2017 14:12
Si ezotericka a co tak astralne cestovanie tvoj nazor.
 fotka
veyna  20. 8. 2017 01:25
Ďakujem pekne za kladné hodnotenia, prekvapili ste ma
@skorpions
Vlastnú skúsenosť nemám, však medzi mojimi známymi aj dobrými kamarátmi sú takí, ktorí to už zažili. Intuitívne mi to príde ako samozrejmosť a logicky tiež nemám prečo pochybovať. Jednak kvôli tým skúsenostiam známych, ktorým verím a taktiež si pri meditácií oddelenosť duše od tela vždy naplno uvedomujem...preto nevidím dôvod, prečo by si tá duša nemohla pocestovať aj sama.
Napíš svoj komentár