"Všetky ženy sú kurvy, len naše mamy sú kuchárky" - jeden môj nemenovaný kolega z bývalej roboty ...

Bola celkom pekná streda, môj podvečer však nezačínal práve najlepšie, vracal som sa z juda v Kolárove, bol som pôvodne s jednou kamoškou dohodnutý, že tam ideme spolu, ale napriek tomu, že sme sa ešte v utorok osobne dohodli, tak v stredu mi neodpísala SMS a ani nedvíhala telefón, čert vie čo s ňou je, v poslednej dobe sa správa nejak divne, musím sa s ňou o tom porozprávať, ale zatiaľ kašlem na to, poriešim veci neskôr.

Sedím v aute, a rozmýšľam, boli sme dvaja na tréningu plus Feri báči, náš tréner. Tréning bol skôr o kondičke, techník sme preberali málo, konieckoncov keď je medzi mnou a Robim váhový rozdiel 40 kíl tak sa ani nedá nacvičovať technika, zato tie kotúle cez pravé rameno musím trénovať častejšie, pravú stranu dosť zanedbávam a keď chcem postúpiť vyššie tak musím vedieť techniky z oboch polôh nielen z ľavej (som ľavák mimochodom Zato aspoň som si s ním po tréningu sadol na kofču a zistil som čo je nové - sústredko začína budúci týždeň, na pár dní sa tam asi pôjdem pozrieť.

Cesta do Levíc je dlhá cca. 70km, po ceste vybavím pár telefonátov, odchádzal som o pol ôsmej, za hodinu som v LV, jeden kamoš by aj šiel na disku, ale potrebuje odvoz, pohoda - vybavím, frajerka ho tam bude čakať. Druhý kamoš už sedí v Rakve a pije s partiou z mokrej štvrte, tretí kamoš ma počká pred novým kostolom, ok, aj toho zoberem. V Zámkoch ma zastavia policajti, ale pohoda, papiere mám pri sebe a rýchlosť nemerali, niežeby som šiel extra rýchlo, keď človek platí naftu z vlastného vrecka tak si veľa vecí rozmyslí, ale niekedy vedia capiť štyridsiatky fakt na najmenej očakávané miesta, ešte boli aj taký milý a povedali mi kde mám odbočiť smerom na Dvory.

Míňam Dvory, aj rodnú dedinu a dochádzam do LV, prvé čo vybavím je že idem po prvého kamoša, nazvime ho roboš, potom idem po druhého kamoša, tohto pre zmenu nazvime pán majster. Chalani sú celkom v pohode, s pánom majstrom nás spájajú tréningy a roboš je zase chalan čo mi občas pomáha s prácou okolo domu. Stihnem sa im troška posťažovať na jedného chalana čo ma ohováral, hovorím im to skôr informatívne, problém sa bude riešiť neskôr. Parkujem na námestí - ja totižto vždy parkujem na námestí (hlavne kvôli kamerám). S pánom majstrom sa rozlúčim a s robošom ideme dvaja hore do Rakvy, tam už čaká druhý kamoš - nazvime ho metalista - a sedí s partiou a nejakým ožranom pri stole a kecajú, chalani poznáte - typické reči pri pive, proste nič vážne, semtam sa zapájam do diskusie, všímam si celkom dobré baby čo sedia vnútri, ale zatiaľ im nevenujem pozornosť, akurát je tam jedna čo ju furt vidím ožratú po diskách, ale to sú detaily, však sa jej ohlásim.

OK, končíme s pitím, o desiatej krčma zatvára, ideme von s chalanmi no a kohože to nevidím oproti mne ide slečna v minisukni (presné meno neviem doteraz čo ma furt volá Maťo aj s nejakými hodne podguráženými týpkami, neskôr zisťujem, že jeden z nich je jej brat. Začína konverzácia, ja z mojej strany (partiu mám viacmenej na odchode) sa snažím diskutovať so slečnou no a týpkom okolo nej to nejako nevyhovuje, začnú mať silné reči, nevadí, keď sa chcú biť tak som pripravený, neviem prečo, ale keď ide o to tak ja mám vždy taký dobrý pocit keď podnapité decká provokujú aspoň im vylepím troška za ucho, nesmierne ma to vie ukludniť keď idem ďalej s vedomím, že som niekoho dal do parády kto si to fakt zaslúžil Jeden z nich čo mal asi trošku menej vypité(alebo troška viac rozumu) sa však snaží tých ostatných nahovoriť, že radšej nech to nechajú tak - asi mu došlo, že ani jeden z nich nie je väčší odo mňa a ani jeden z nich nevie stáť na nohách bez tackania. Zrazu jeden z nich skríkne:
"Vieš kto je môj otec?"
Usmejem sa, s týmto sa nestretávam často, odpovedám:
"Tu nejde o to kto je tvôj otec, tu ide o to aký si veľký"
Moja partia sa začne na tom rehotať, metalista najviac, jeho poznámka "Ty kokot, však to je ako z mafstory" je naozaj trefná. Nevadí, rozhodnem sa, že sa ponúknem slečne v minisukni a jej kamoške, či nejdu do Slovanu, však je to hneď za rohom no a oni - napriek prosbe jej brata a jeho partie - ide so mnou.

Ok, pohoda, sme v Slovane, roboš ide hľadať frajerku a metalista nejakých známych z mokrej štvrte, slečna v minisukni (ako už slečny v minisukni väčšinou robia) ide tancovať. Musím poznamenať, neznášam tancovanie, ako nič proti tancovaniu, ale ja už fakt nemám na to vek, cítim sa pri tom trapne, keď sa tam natriasam na parkete a potom som z toho len nervózny, keď ma zavolajú baby tak sa nechám semtam nahovoriť, ale to býva málokedy - vtedy to berem inak, aspoň si nejakú môžem troška omakať, to ma motivuje (ale priznajme si, ktorého chlapa nie?) - ale ináč naozaj, tanečná hudba a hlavne hip-hop mi nič nehovorí (v mojej generácií už asi málokomu).

Keď som v Slovane venujem sa svojej bežnej činnosti - pozerám baby, treba poznamenať, že v meste máme len 2 disky, Slovan a Bowling - Bowling je o voľačo lepší, aspoň to hovoria tí, pre ktorých je kritériom hudba a drinky - teda veci, ktoré sú mi maximálne ľahostajné, na hudbu netancujem a piť nepijem - keď som vonku NIKDY nepijem. Ako ok do Bowlingu chodí skôr moja generácia (2O+) alebo takí ľudia čo si to môžu dovoliť (všetko je drahšie, a aj keď ja nepijem tak ešte neznamená že nepozývam , kým do Slovanu mladší(vek 15-19). Berem, už mi aj kamoši hovorili, že by som si mal obzerať radšej staršie baby, ale tak priznám sa, mne sa skôr páčia mladšie - to je dlhá téma, keď to niekoho zaujíma tak na to niekedy možno napíšem článok.

Po diske sa dejú celkom zaujímavé veci, slečna z Rakvy, čo ju vidím furt ožratú je ako inak - ožratá. Ako dalo by sa ju odpísať s tým, že najebávačka, ale tak čo už - rodičia sa jej rozvádzajú, poviem jej pár ničnehovoriacich dobre myslených slov nech sa jej troška uľaví a pokračujem vo svojom pendlovaní od parketu ku vchodu a naopak. Semtam stretávam ľudí a kecám s nimi - došla za mnou športovkyňa, troška podnapitá, má problém - ale o tom za chvíľu - chytá ma za ruku, nechá sa troška omakať a hovorí: "A teraz, keď sa ťa niekto bude pýtať, tak si bol celý večer so mnou, chápeš?" hmm... celkom neobvyklé privítanie, ale tak čo už, keď je triezva tak sa po mne ani neobzrie, a situáciu treba využiť. Celé to netrvá viac ako 5 minút, celá nervózna ide domov, hmmm.... stojím vonku a prechádzam sa, pristavím sa pri bacuľke (no dúfam že ma za to neukameňuješ , celkom sympatická baba, športovkynina najlepšia kamoška - kecá tam, s jednou jej ďalšou kamoškou, no zhrniem to:
Jeden kamarát športovkyne podviedol svoju frajerku s ňou, športovkyňa to povedala jednej kamoške, no a tá to vykecala a teraz to vie celé mesto. Hmmm... to je prúser, ale pre ňu ja nič ja muzikant. Neskôr sa zapájam do debaty s bacuľkou, prizná sa mi, že aj ona podviedla svojho frajera so svojím kamošom, no ale ona sa s ním potom rozišla, hmmm... akože tiež troška na zamyslenie, akože prečo hovorí veci zo svojho súkromia človekovi, ktorého prvýkrát vidí ... ? Nevadí. Čo si o tom mám myslieť? Mám ju odsúdiť? Mám jej niečo vyčítať? Serem na to, vzťahy cudzích ľudí sa ma netýkajú, nech si každý robí s kým chce čo chce, vypočuť si to je zaujímavé, aspoň človek vie nejaké drby, akurát škoda, že mi nedala heslo do toho svojho albumu s erotickými fotkami čo už, ale to by som asi veľa chcel naraz.

Idem troška ďalej, no a kohože to nevidím, slečna slušná aj s kamarátkou - ona je fakt slušná - aspoň teda čo mi o nej jej kamoši povedali. Podľa osobných skúseností je dokonca aj rozumná, čo sa u 16 ročnej baby fakt nedá považovať za automatické. Celkom pekná baba ináč, a ani to nepotrebuje nejak dávať najavo, skratka žiadne trčiace tangáče, veľké výstrihy, miniatúrne minisukne ... normálne baba do pohody, takú brať všetkými desiatimi, škoda že má frajera - ale tak - všetky dobré baby majú frajera. Nejde o to, potrebujem sa s ňou porozprávať, ide o jedného kamoša, no a o jej najlepšiu kamarátku. Slušne sa jej ponúknem, že ju hodím domov autom, slečna slušná sa troška nechá nahovárať "A vážne ti to nerobí problém? Ja si zavolám taxík." Jaj keby tá vedela, akože to, že sa so mnou je vôbec ochotná normálne o normálnych veciach porozprávať ju automaticky oslobodzuje od takýchto otázok, stačí poprosiť a ja ju berem, však na diske sa väčšinou aj tak len nudím (keď ovšem nemám po ruke nejakú babu). Ale k téme, odprevadíme jej kamošku a idem do auta, po ceste jej poviem o čo ide, akože som urazil jej kamošku.

Minulý týždeň som bral domov jej najlepšiu kamošku a jedného jej kamaráta (aj môj "kamarát"), jej kamoška je celkom sympatická, bujné poprsie, blond vlasy, dokonalá postava - proste sexbomba. Keď odišla tak sme sa tým chalanom bavili, poznamenal som, že tá baba je dobrá jebačka (doslova, takto), a že jej frajer (mimochodom žiaden extra fešák) môže byť rád že má takú babú, ktorú by chcela polovica mesta, no OK - to sú chlapské reči medzi štyrmi očami, lenže tento "kamoš" to povedal jej frajerovi a aj jej, no a pre zmenu mi tá slečna s veľkým poprsím vynadala do úchylákov. Som sa na tohto "kamoša" nasral - ja som mu len povedal to, čo si myslí asi každý kto tú babu vidí, načo jej to hovorí, keď sa o nej hovorí medzi chalanmi tak ani iné poznámky na ňu nepadajú. Ale OK, slečne slušnej som vysvetlil tieto veci, v podstate som ju aj kvôli tomu chcel brať domov, že som sa s ňou potreboval medzi štyrmi očami porozprávať o tomto, ako vieme baby sú stádovité stvorenia, sami ani na záchod nejdú, no a keď sa na vás naštve jedna, tak sa naštvú všetky, takže radšej veci vyjasniť nech problémy nenarastajú. Ešte som slečne slušnej povedal, čo si myslím o nej a o jej výzore, preventívne. Mám takú zásadu, nehovor o ľuďoch veci za ich chrbtom, pokiaľ im to nevieš povedať do očí, hádam to pochpila v dobrom. Poďakuje sa mi za odvoz a idem späť na disku.

Na diske sa toho veľa nezmenilo, opäť chodím zhora dole a zdola hore, no a samozrejme pozerám baby. Okolo jednej hodiny, kamošov nikde nevidím, ale vtom ... stretnem búchača. Búchač je týpek, aj s týmto nás spájajú tréningy, chlapec troška agresívny, ale ja som s ním dobrý kamarát, odkedy som mu požičal viperu a on s ňou niekomu rozbil koleno sme ako bratia. Chalani určite takých poznáte - týpek čo je troška silnejší ako priemer a keď si troška vypije stačí do neho cuknúť, ale keď ste s ním kamarát tak vás môže biť aj desať cigáňov ale tento psychopat sa do nich pustí, no skratka čistý búchač, pýtam sa:
"Si najebaný?"
"Keď mi kúpiš pivo budem."
"Ok, tak nech to teda bude dvojitý absinth."
Do chalana nalejem 120 korún, neľutujem ich, to sú dobre investované peniaze, keď má vypité tak sa s ním dá pokecať. Celkom sranda inak, ale onedlho začína alkohol účinkovať. Naposledy som ho videl ako sa bavil vonku s pánom majstrom o nejakých technikách, nevedel už poriadne stáť na nohách, ale tak domov hádam trafí. Idem ďalej na disku.

Idem dnu a v tom moju pozornosť zaujme jedna slečna, sedí pri schodoch - a sama. To sa často nevidí, decentne sa priblížim a spýtam sa napoly vážne napoly srandovne či nie je smutná. Je smutná, ale len trošku. Začneme sa baviť, tipujem ju podľa výzoru tak na 14 rokov, takže nič nechcem riešiť. Spýtam sa na vek, ževraj 17, hmmm... "ukáž občiansky" - nemá ho pri sebe. Hmmm.... no ok, bavíme sa chvíľu o tom, že baby nevedia držať slovo, keď im to prestane vyhovovať. Čert ber, chvíľu kecáme, neviem už ani o čom, pustí ma bližšie, viem čo to znamená - zo skúsenosti. Začneme sa bozkávať, len tak automaticky, proste to ide. Za chvíľu sedí na mne. Navrhnem, či by sme nešli von, vraví, že tu má kamošku a nechce ju nechať samu, no OK, ideme len troška obďaleč, za chvíľu príde jej kamoška, musí ísť domov, no a takisto ako slečne slušnej navrhnem odvoz. Chvíľu váhajú, obidve, ale potom ich berem domov. Spýtam sa jej či by ešte chvíľu neostala a či by sme nešli niekam ... (poznáte tieto návrhy, sú decentné, ale jednoznačné), chvíľku váha ale potom prikývne. Teším sa, celé leto som nič nemal a zrazu takáto, je pekná, nie je ani opitá, a netreba ani veľa prehovárať, skratka - chce ma. OK, auto parkujem na odľahlom mieste, vystúpime a začneme sa bozkávať, troška skúseností mám, páči sa jej to. Ale ďalej ma nepustí, vraví, že ma nepozná a nechce viac. Občas sa jej pokúsim vyhrnúť tričko, ale nie. Pochopil som, baba potrebuje, asi je to slušná baba, čo má nejaké problémy a treba jej trocha nehy, ale nie sex. Nevravím, že nie som sklamaný, ale tak čo už, aj s tým treba počítať, babu nikdy netreba nútiť, pokiaľ to baba nechce tak radšej kašlať na to. Ide to takto asi hodinu a pol, rozprávame sa, bozkávame sa, rozprávame sa, bozkávame sa ... baba je to fajn, dozvedám sa čo to o nej, jej chalan chodil s dvoma naraz a je teraz sklamaná. Spravím jej teda slušný návrh a nie neslušný: "Čo keby sme zajtra šli na kávu?" Sľúbi mi, že ideme. O tretej ráno ju berem domov, vo štvrtok ráno idem síce do Trnavy, ale srať na to, dnešný večer sa naozaj oplatil.

O deň neskôr napíšem slečne, že kde sa stretneme, žiadna odpoveď. Volám, žiadna odpoveď. Nakoniec jedna SMS v štýle "sorry, nič nebude". Hmmm... "ale veď si mi to sľúbila?" odpoveď: "sorry, nič nebude".

Vždy ma fascinovalo, ako ľahostajne sa baby stavajú k sľubom. Hlavne pokiaľ ide o veci, ktoré sú pre ne nejak citovo zaväzujúce. Napríklad stretko - dosť často sa stretávam s tým, že proste baba "nemá čas" a "nikdy nemá čas" a má milión dôvodov, prečo nemá čas. Nie som mladý a určite nie som naivný, baba tým chce povedať, že sa nechce stretnúť, ale o to je to viacej iritujúce, že na pokeci alebo na ICQ v pohode vykecá veci zo svojho súkromného života, ale osobne sa porozprávať "nemá čas". Hmmm.... je to fakt tak ťažké hovoriť otvorene? Ďalej čo ma tak fascinuje, je ignorancia, proste baba namiesto toho, aby sa stretla a vyjasnila veci ignoruje, a ignoruje. Má s vami nejaký problém ignoruje vás, nasralo ju niečo, ignoruje vás, ale nepovie čo a prečo, "Však ty vieš, zisti si". Hmmmm.... Nie sakra neviem, a nie sakra nerozumiem tomu. Čo už, srať na to, musím ísť zarábať prachy, z toho aspoň niečo mám na rozdiel od ženských, však aj auto aj seba musím nejako kŕmiť

Jaj, a pokiaľ ide o nadpis? Zopár príkladov som tu spomenul ... zamyslite sa nad tým ... Go figure ...

 Blog
Komentuj
 fotka
mickaaa  10. 8. 2007 20:03
Dlhé, dlhé, zaujal ma len nadpis, noo dneska slovan snehová párty, ideš ?
 fotka
fragile.  10. 8. 2007 20:46
Super blog, dobre napisany
 fotka
twigi  11. 8. 2007 15:44
heh, ze slusne dievca..no dakujem za taky opis, dufam, ze nevadi, ze som sa prezradila a som zvedava, kto ti to o mne z mojich kamosov povedal...noo a cela som este reagovat na tu babu, co si o nej pisal na konci...ak mala realne 14, tak si od nej nemal nic ocakavat a nemal si byt ani na druhy den z toho prekvapeny, ze ta odfajcila...si to este pamatam, ked som mala ja 14 ..no teda aj viac trosku to uz bolo...a robila som to tak isto...vecer..trosku vypite ( ale to az v 15-ke ) a nejaky zlaty chalan, ktory chapal moju depku vyvolanu alkoholom a uz to islo...ale iba na ten vecer..viac uz nie..take su baby..niekedy velke svinky...a z toho ,,kamarata", co to povedal tu vec tomu druhemu ( neviem ako ho mam takto v tajnosti nazvat ) si nic nerob..uz som ti vravela..on je take male zlate decko
 fotka
husky  22. 12. 2007 23:45
mas pravdu...zeny su take tvory, co ked sa hnevaju, tak chcu, aby sme este prisli na pricinu toho, preco a potom aby sme tu pricinu odstranili...



na com jazdis? diskoteky su skvela vec, ked nepijes a nie si jediny abstinent v budove, ale ste aspon tak traja...a tie depky vyvolane alkoholom...taka jedna sa vzdy najde niekde na schodoch po polnoci...
Napíš svoj komentár