Teraz keď tak rozmýšľam, tak v mojom dlhoročnom pozorovaní tejto stránky som mala aj naďalej pokračovať. Ako som už písala, som dobrá pozorovateľka a tak som si všimla, že od prvého dna mojej aktivity ma niekoľko ľudí začalo slovne napadať a trollovať pod mojim statusom, ako príklad uvediem @notme , ktorý si vyrába fake účty a je schopný pridať pod môj status aj 100 komentárov, takýto ľudia sú naozaj smutný, pretože nemajú nič lepšie na práci, než tráviť čas na tejto stránke a trollovať.

Priznám sa, že aj ja som urobila malý experiment, kedže rada pozoruje, rozhodla som sa vytvoriť 2 fake účty, pomocou ktorých na seba upozorním a podarilo sa, urobili ste presne to, čo som chcela, ako som už písala v predošlom bloku, niekoľko ľudí múdrosti nezdedili, ale sú tu aj výnimky v podobe inteligentných ľudí ako je @dumbledore , s ktorým zdieľame rovnaký názor na veci.

Cely tento blog píšem len preto, pretože vám chcem ukázať, že ľudia, ktorí vás niekoľko rokov pozorovali to robili nie z toho dôvodu, že by nevedeli argumentovať, ale z dôvodu, že by sme vás dokázali v diskusii odstaviť. Toto sa stalo aj v diskusii o zelenine, kde ste ignorovali naše argumenty len preto, pretože ste nevedeli reagovať.

Tento blog je určitým priznaním a ak by som ho napísala zo svojho účtu mohla by som dostať ban, tak to píšem z tohoto, ano @notme aj ja viem vytvoriť fake účet za 10 sekúnd, nie si jediný.

Zdarec pipinky a pipinkovia.

Vaša mocinko milovaná,

Hypnos

 Blog
Komentuj
 fotka
znamy  3. 12. 2016 16:35
A pointa?
 fotka
ufounek  3. 12. 2016 19:21
No tak nám to tu dokážeš...
 fotka
hypnos  3. 12. 2016 20:42
 fotka
staphylococcus  3. 12. 2016 21:53
Toto je fakt zle, ale fakt strasne zle, ked sa chces na niekoho hrat, aspon to rob poriadne.
 fotka
willbebetter  3. 12. 2016 22:16
Hahahaha trolovia kradnu trolom identitu, to je novy level birdzu
 fotka
dumbledore  3. 12. 2016 22:48
@willbebetter Ale toto je fakt vrchol
 fotka
antifunebracka  4. 12. 2016 20:26
Sqelé napísané, najviac sa mi páčila ta časť, v ktorej @notme -ho obviňuješ zo smutného života pre trolling z fejkov, ale aj zvyšok, v ktorom si sa priznala, že sama trolluješ z fejkov, bol super!
 fotka
notme  4. 12. 2016 20:34
@antifunebracka mne sa celkom paci tato situacia. birdzacku komunitu ako taku mam celkom na haku (rozumej v podstate s nikym sa nebavim a ludia, s ktorymi sem-tam prehodim par relevantnych slov sem dojdu raz za mesiac, cize sa do miestnych afer moc nezapajaju) a o to zabavnejsie je sledovat, ako nahanaju moje fejky skoda len, ze moj jediny ucet, na ktorom som aktivne posobil (kto vie ten vie) je uz vyse roka neaktivny a vsetky ostatne boli vytvorene preto, lebo ma draha hypnos neustale blokovala, ked som jej spamoval pod statusom. nic no, kazdopadne vdaka za tag, uvidime, kam az ich zavedu tieto hry na detektivov
Napíš svoj komentár