Už je to roky, čo sme sa nevideli. Myslela som, že už nikdy nenájdem kamaráta ako si bol ty. A čo myslíš, plačem ešte stále pre teba po nociach do vankúša?

Nie.

Už chvíľku po tom ako si odišiel sa objavili ďalší, niektorí odišli hneď, niektorí zostali chvíľku dlhšie, a tak ako som si priala, jeden tu zostal až do teraz. Môj nový kamarát. Vlastne, teraz už nie je nový.

Ten najlepší na svete. Niekto s kým si rozumiem tak ako s nikým. Sme ako súrodenci. Robíme si srandu navzájom zo seba, a spolu z ostatných. Vždy si povieme všetko aj keď sme našim ostatným kamošom sľúbili, že nie. Keď prídem s nevinným klamstvom, aby som si urobila z ostatných srandu, on ho dotiahne do konca a urobí ešte väčším. Dokonale sa dopĺňame. Všetci si o nás myslia, že sme pár (ale ja frajera mám a jemu pomáham denne hľadať frajerku ).

Vlastne sme spolu denne, a tak často, až sa bojím toho, čo bude, keď už viac nebudeme. Áno, toto príde už čoskoro a ja zase stratím tak skvelého kamaráta. Aj keď, ešte existuje fráza "zostaneme v kontakte", ktorá znamená, že si občas napíšeme, najprv viac, potom menej, potom skoro vôbec a jedného dňa už nikdy.

Stratí sa z môjho života tak ako všetci ostatní pred ním.

Preplačem niekoľko nocí, lebo mi bude zas raz chýbať najlepší kamarát.




A potom príde niekto ďalší, zas o kúsok lepší (lebo aj on bol o kúsok lepší od teba), pretože...

...všetci sú nahraditeľní!

 Blog
Komentuj
 fotka
orphanka  25. 7. 2016 00:17
krasne
 fotka
alysia  25. 7. 2016 00:36
smutno pekne napísané
 fotka
klidopido  25. 7. 2016 04:02
Zvláštne. Ako ľudia prichádzajú a odchádzajú. Teraz mám také zvláštne obdobie, .... prázdne, opustené. Je to zvláštne, nemať niekoho s kým by som mal k sebe blízko dennodenne. Závidím také kamarátstva.
 fotka
bebubi  25. 7. 2016 14:13
@moonshine chápeš ako napr. 3odsek.
 fotka
azizi  25. 7. 2016 14:39
@klidopido ja tiez som nemala take kamaratstvo nikdy mam pocit, ze z mojej strany by to slo, ale mam okolo seba asi iba ludi, ktori o take nieco nemaju zaujem a maju svoje vlastne zivoty. Preto som dospela k zaveru, ze zdielat vsetko, kazdodenny zivot je mozne len s rodinou a partnerom. Prip. verim, ze existuju aj take priatelstva, ale je to skor asi velmi ojedinele zial.
 fotka
antifunebracka  25. 7. 2016 16:10
Dám ti 1 dobrú radu: ser na frajera a zbaľ jeho
 fotka
vivian117  25. 7. 2016 16:50
@antifunebracka NIE :ehm:
 fotka
klidopido  25. 7. 2016 20:47
@Azizi nepovedal by som, že ojedinelé, ale vzácnosť nájsť rovnako strelenú osobu, ako si ty. A to je aj celkom umenie. A keď sa stále sťahujem hore dole, tak to je ešte horšie. Neskutočné niečo. Mal som takých ľudí, ale akosi som.... ušiel príliš ďaleko. Čas návratu
 fotka
moonshine  26. 7. 2016 10:30
Napíš svoj komentár