Po prečítaní istého nemenovaného fóra mám pocit, že niektorí ľudia by sa mali vzdeľať v oblasti biológie a ďalších disciplín.

1. Neprirodzené/proti prírode je niečo, čo príroda sama nevytvorila. Čo by to mohlo byť?

a) rôzne vylepšenia pomocou plastických operácií

b) geneticky modifikované rastliny

c) umelo vytvorené vodné nádrže a regulované korytá riek

d) stavby všetkého druhu, atď.

Vieme však, že homosexualita sa objavuje počas celej histórie ľudstva a nájdeme ju aj vo zvieracej ríši. A povedzme si pravdu, zviera, ktoré sa riadi pudmi sa asi ťažko bude rozhodovať, či bude homosexuál alebo heterosexuál.

2. Každý človek produkuje oba typy hormónov – tzn, že aj muž aj žena majú aj testosterón aj estrogén. Takže podľa tých, čo argumentujú proti homosexuálom hormónmi, by sme všetci mali byť obojpohlavní homosexuálni jedinci (samozrejme ide o nezmysel na podčiarknutie).

3. Medzi homosexuálnou orientáciou a homosexuálnym správaním je značný rozdiel. Homosexuálna orientácia je niečo, s čím sa človek narodí a nevyberá si to slobodnou vôľou. Preto je logické, že homosexála bude priťahovať jedinec rovnakého pohlavia a bude vyhľadávať sexuálneho partnera rovnakého pohlavia. Naopak, človek, čo má nálepku heterosexuál a v rámci ,,experimentovania" vyhľadáva jedincov rovnakého pohlavia na realizovanie rôznych sexuálnych činností, má homosexuálne správanie (a neznamená to, že musí byť nevyhnutne homosexuál alebo bisexuál).

BONUS – z morálneho hľadiska možno odsudzovať len ČIN (správanie), nie STAV (v našom prípade orientáciu).

4. Každý priemerne inteligentný človek vie, že (biologické) pohlavia boli, sú a budú vždy len dve (dobre, tým budú si až tak istý byť nemôžem ) - muž/samec a žena/samica. V prírode sa iné pohlavie zatiaľ nikdy nevyskytlo (o existencii rôznych anomálií, ako keď sa narodí jedinec bez pohlavných orgánov, alebo hermafroditizmu netreba pochybovať). Naopak rodov môže byť hoci aj 500, lebo rod je niečo, čo si vymysleli ľudia.

5. Každý má pravo mať svoj vlastný názor, avšak netreba zabúdať, že sú veci, na ktoré poznáme FAKTY a žiadny iný názor neexistuje. Keď je raz obloha modrá (počas dňa), darmo budeš niekoho presviedčať, že podľa tvojho názoru je krikľavo zelená. Ak si myslíš, že je inej farby, mal by si vyhľadať odborníka, lebo farba oblohy nezávisí od tvojho názoru, ale od lomu svetla v zemskej atmosfére.

6. Môj skromný názor na danú problematiku – tiež sa mi existencia pochodov LGBTI komunity nepáči (skrz tých ľudí, ktorí namiesto bojovania za svoje práva idú na daný pochod skôr provokovať a predvádzať sa), ale cápem, prečo sa konajú. Nikto tam nechodí bojovať za základné ľudské práva, ako je právo na život a pod. (nepočítam krajiny, kde sú základné ľudské práva potláčané). Ide o práva, ktoré oproti heterosexuálom naozaj nemajú – právo na formálny právny zväzok (manželstvo), informovanosť (keď jeden z páru skončí v nemocnici), dedičstvo atď. 

 Blog
Komentuj
 fotka
tralalibang  19. 5. 2020 10:57
Dobre napísané.
Ešte by som k tomu poslednému bodu dopísala, že dosť veľa LGBT ľudí odišlo do zahraničia práve kvôli postoju slovenskej spoločnosti k ich právam. Keďže v ústave máme, že manželstvo je iba zväzok muža a ženy, tak sa u nás neuznávajú ani manželstvá uzatvorené v zahraničí. A tým pádom tí ľudia nemajú rovnakú právnu ochranu. Veľa z tých párov vychováva spoločne deti, boja sa, čo s tými deťmi bude, ak sa im náhodou niečo stane. Ak by som bola lesbička, toto by bol pre mňa hlavný dôvod, prečo by som na Slovensku nemohla žiť- pretože by som nevedela, čo bude s mojimi deťmi, keď mne niečo bude. A aj preto sa tie pochody robia, aby ďalší už odísť nemuseli a napríklad aj toto sa poriešilo
 fotka
rocafella  19. 5. 2020 11:04
Ehm FAKTY presne tak Fakty človek ale nezmení pocitmi.
Človek je buď muž alebo žena z biologického hľadiska. Prípadne sa veľmi zriedkavo vyskytujú aj rôzne biologické anomálie ako obojpohlavný ľudia.
To sú fakty z biológie.

Keď ale niekto o sebe vyhlási, že sa identifikuje ako bezpohlavný mimozemšťan je choré. Je to psychická porucha. A presne LGBTI organizácie podporujú aj širokú škálu mentálne chorých ľudí pod zámienkov slobody a pod.
Jedna vec je homosexualita druhá mentálne poruchy jedincov, ktoré prezentujú ako prirodzené. A nechápem prečo niektoré média podporujú produkujú články a robia senzácie z chorých ľudí.

Tak isto každý, komu sa nepáči niečo je automaticky osočovaný.

Treba sa riadiť zdravým rozumom.

L LGBTI a ròzne ľudskoprávne organizácie sú rovnaké zlo ako Ľsns a náckovia. Obe strany majú ideológie, ktorŕ nie sú správne. Zlatá stredná cesta ktorá neexistuje...
 fotka
labut2  19. 5. 2020 11:11
Ak ma byt povolene manzelstvo dvoch jedincov rovnakeho pohlavia, tak potom musi byt povolene aj toto, ked uz ideme byt progresivny



 fotka
delica  19. 5. 2020 11:12
"ľudskoprávne organizácie sú zlo"
"rovnaké ako náckovia"

dost birdzu na dnes.
 fotka
tralalibang  19. 5. 2020 11:16
@labut2 Áno, lebo zobrať si bábiku a zobrať si iného živého človeka je úplne to isté že...
 fotka
labut2  19. 5. 2020 11:19
@tralalibang je to rovnako proti prirode. A ak sa dostaneme do bodu, ze bude povolene manzelstvo jedneho pohlavia, tak ver tomu, ze toto nasleduje.
 fotka
tralalibang  19. 5. 2020 11:23
@labut2 Ty si ten blog ani nečítal, že? Lebo potom by si vedel, že v prírode máš tiež gayov a lesbičky ty protiprírodný
Šimpanzy bonobo, naši celkom blízky príbuzný majú matriarchát a všetky samičky spoločne vychovávajú všetky mláďatá, zatiaľ čo samci sa mlátia medzi sebou, aj toto je protiprírodné?
 fotka
labut2  19. 5. 2020 11:25
@tralalibang popravde tento clanok aj cela diskusia mi je u prdele, takze ho necitam len konstatujem
10 
 fotka
labut2  19. 5. 2020 11:26
a naviac nie je to "babika" ale virtual diva! Ked uz ideme slovickarcit
11 
 fotka
poke  19. 5. 2020 11:38
Tie argementy s prírodou proti homosexualite sú tak staré a niekoľkokrát vyvrátené že sa už sami začínajú parodovať.

To je snáď jediná vec o ktorej som si myslel že sa už neobjaví, radšej keby dotyční ľudia priznali že sa im jednoducho nepáčia dvaja buzeranti aj keď ich nikdy nevideli, ale tak by sa mali všetci zariadiť!!! Lebo na ich názore záleží najviac predsa

a ideálne aby každý človek s inou orientáciou išielb rovno do plynu alebo chodil po kanáloch. (Okrem pekných lesbičiek)
12 
 fotka
18fliper  19. 5. 2020 12:09
@labut2 preco by to povolene nemalo byt?
ludia preco stale strkate svoje rypaky kam netreba?
chlap si bere babiku. no a? je to jeho slobodne rozhodnutie a babika to zda sa ma celkom v pici. ublizuje ti to nejako? chcel si si tu babiku vziat ty alebo kde je problem?
13 
 fotka
waagbistritz69  19. 5. 2020 12:18
14 
 fotka
waagbistritz69  19. 5. 2020 12:23
@labut2 @9 Si hadam nieco najprv precitam, nez to zacnem komentovat..?
15 
 fotka
rothschild  19. 5. 2020 12:35
Raz to možno všetkým dôjde. Nebuď chuj
17 
 fotka
semhamforas  19. 5. 2020 12:47
V podstate s vacsinou suhlasim. Len poviem, ze podla zoho, co som si ja o tom čítal, tak to nie je ani o estrogene alebo testosteróne ako spomínaš v bode 2., resp. Nie je to len o tom, že každá osoba má oba hormóny (čo považujem za notorietu), ale ak by bol toto dôvod homosexuality, tak by logicky platilo, že osoby, ktorým by sa významnou mierou zmenil pomer testosterónu a estrogénu (kulturisti/kulturistky) tak by sa im menila orientácia aspoň v nejakom počte prípadov, čo sa samozrejme nedeje a teda ani som tento argument tak dajak nikdy nepočul.
Skor sa predpokladá, ze homosexualita vzniká z vplyvov hormónov uz v tele matky plodu a nepredpokladá sa, že by to bolo spôsobené len a výlučne dvomi hormónmi. Netreba ma za toto kameňovať. Články o tomto sú aj na SME napríklad. Čiže naopak tvrdiť, že homosexualita nemá s hormónmi vobec nič spoločné, je tiež ignorantský názor.
Cez telefón teraz nebudem hľadať nejaké štúdie a tak, ale že nejaká súvislosť pravdepodobne existuje vyplýva napríklad aj z takýchto výskumov:
spravy.pravda.sk/zaujimavosti/clanok/245316-vyskum-homosexuality-baranov-celi-kritike
Ale treba dodať, že dnes sa podobné veci pre citlivosť témy neskúmajú. Minimálne nie tak aby bola taká práca rešpektovaná.
18 
 fotka
labut2  19. 5. 2020 12:49
@18fliper mam ta vies kde, aj tvoj cely nazor
19 
 fotka
vladqog  19. 5. 2020 12:53
@semhamforas ten bod nebol o tom, ze by som chcel tvrdit, ze testosteron a estrogen mozu za homosexualitu. Tu islo cisto len o narazku na komentar, co pisal @kerrang

“ako sa tak mohli narodiť od prírody?! ...čo za žvásty hovoríš, však ak má všetko čo má muž mať, vrátane testosterónu a žena podobne a estrogén, tak nemal by byť prečo rovnako orientovaný ...práve ten hormón spôsobuje to že sa nám páči opačné pohlavie ...to že sa niekomu páči rovnako je odchýlka a nechápem načo je potrebné to propagovať a davať do povedomia ...je to neprirodzené, bodka”
20 
 fotka
semhamforas  19. 5. 2020 13:01
@vladqog jop
Este ak by to niekoho zaujimalo pripojím:
» svet.sme.sk/c/2782351/sexua...
21 
 fotka
nespiacakraska  19. 5. 2020 13:11
No biologiu by sme pre ludi co na ZS spali aj vysvetlenu mali, este by bolo treba vysvetlit historiu"preco za komunizmu homosexuali nepotrebovali vystrkovat rozky"...
22 
 fotka
vladqog  19. 5. 2020 16:02
@rocafella nie som psycholog ani odbornik na rozne odchylky, preto som sa do tejto casti problematiky nechcel moc pchat. Okrem toho, vychadzal som cisto len z fora a niektorych komentarov, ktorych autori to maju zjavne trochu pomylene.
23 
 fotka
motovidlo323  19. 5. 2020 16:14
No, ale obloha nie je skoro nikdy modrá a to je tiež fakt...
24 
 fotka
rocafella  19. 5. 2020 16:26
@vladqog sú rôzne názory, fakty...
Ja rovnako si vytváram svoj vlastný názor na všetko na základe svojich skúseností, vedomostí s ktorými prídem do styku.

Ja sa neprikláňam na žiadnu stranu, nešírim nenávisť, nie som neznášanlivý napriek tomu niektorí jedinci ma na základe vyjadrenia názoru na hocičo idú hejtovať. Ale zabávam sa na tom ak je to odveci, lebo rád prijimem objektívnu kritiku a prediskutujem či vymením si pohľady na rôzne témy.
Avšak Birdz ma naučil, že väčšina ľudí je to obmedzených a zakomplexovaných, ktorý sa tvária povýšenecky a nad vecou pritom v živote dosiahli veľké H.

Viď @delica @4 proste nič k veci, úryvok môjho názoru a proste "dosť birdzu na dnes" .. ako fakt?
25 
 fotka
semhamforas  19. 5. 2020 17:46
@24 krasne napisane
26 
 fotka
gombik35  20. 5. 2020 13:01
Pri lgbt a ostatných je problém ten že to nezmyslene šíria a nútia ľuďom ako propagandu a keď má niekto iný názor tak je debil a obmedzenec. Keby to všade nútene nepchali tak to nikto nerieši a berú ich v pohode ale zachvilu budeš divný keď budeš hetero ...
27 
 fotka
yoss  20. 5. 2020 17:13
@gombik35 za komunistov sa to nikde "nepchalo" ako ty hovoríš a myslíš, že ich brali ľudia v pohode ? Dávali ich na liečenie !
28 
 fotka
livre  20. 5. 2020 20:30
Prečo sú na svete takíto ľudia.. veď do piče, vám môže by jedno či dvaja ľudia rovnakého pohlavia spolu jebú alebo sa ľúbia. A za názor "je to proti prírode" by som ľudí fackala lebo sú jasné dôkazy a fakty, že je toto maximálne prirodzené.

Inak úžasný blok
29 
 fotka
waagbistritz69  20. 5. 2020 20:52
@yoss "liečenie".. a aj o to sa v roku '61 prestali pokúšať: » www.vice.com/cs/article/jpx9...
30 
 fotka
gombik35  21. 5. 2020 17:26
@yoss V komunizme posielali ľudí na "liečenie" stále
31 
 fotka
yoss  21. 5. 2020 17:39
@gombik35 akurát, že toto nie je choroba
Napíš svoj komentár