Maia pomaly kráčala k jej truhle. Bála sa k nej prikročiť, ale musela. Bola to jej priateľka dlhé roky a nechápala, ako tam teraz môže len tak ležať a kašľať na ňu. Bola na ňu nasraná, sakramentsky nasraná, ale už sa s tým nedalo nič robiť. A bola nasraná aj na Petra. Aj na Marca. Každý z nich mohol za jej smrť.

Ale najviac Peter.

Petra krátko po ich smrti označili sa šialenca, ktorý sa ukrýval celé roky za identitou milého, šarmantného Petra, ale vo svojom vnútri bol posadnutý Lu. A keď zistil, že ju nemôže mať on, nebude ju mať nikto a tak zastrelil Marca. Polícia a psychológovia to najskôr považovali za zvláštne, pretože väčšinou posadnutý človek zabije obeť svojho záujmu, aby ju nemohol už nikdy nikto dostať, ale celá Petrova myseľ sa vymykala spod zdravého rozumu, preto prípad neskôr uzavreli ako vraždu zo žiarlivosti. A čo sa týka Lu, aspoň pri nej mali pravdu. Dostala infarkt z náhleho psychického nátlaku – teda zomrela zo žiaľu.

Ale nech to bolo s Petrom akokoľvek, vedela, že sa polícia aj tí posraní psychológovia mýlia a on nebol žiarlivý posadnutý fanatik. Bolo v tom niečo iné. A ona zistí, čo to bolo, aj keby mala Petra nájsť a vlastnoručne mu vytrhnúť vtáka, len aby to zistila.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár