Milujem ho,milujem ho,milujem ho.........
Zaspinkal privinutý ku mne.Opatrne som sa nadvihla, aby som mohla vstať a odíst zo spálne.. Už určite bude spinkať až do rána..
Keď zaspával jeho pohľad spočíval na mne.Potom pomaličky zatvoril očká- aj keď sa zopárkrát ešte uistil že som pri ňom....jeho každodenný rituál.
Určite cíti ako veľmi ho maminka ľúbi- od prvého okamihu ,keď som ešte ani necítila jeho pohyby...môj malý anjelik.... Láska materská a rodičovská je niečo čo sa nedá popísať-a niečo tak nepopísateľné mi naplnilo moje srdce radosťou akú som predtým nepoznala...
Nikdy nezabudnem ako mi tiekli slzy, ked som to zistila- všetky starosti co bude dalej ma prestali zaujimat- tá malá fazuľka ktorá mi rástla pod srdcom mi dávala a dáva silu prežiť každý den.
Nikdy nezabudnem aké to bolo prekrásne ,keď sa narodil a počula som ho prvýkrát plakať...pre moje uši to bolo spev anjelov....najkrajší song...

Môj malý bubinko sa síce odo mňa oddelil, ale viem že tá neviditeľná pupočná šnúra tu bude navždy- aj keď bude odo mňa 1000 míľ ďaleko - moja láska bude s ním až do konca dní.

 Blog
Komentuj
 fotka
mimi89  27. 9. 2010 16:06
suhlasim, chapem....prezivam to istee..
Napíš svoj komentár