Ľudia sa už celé veky snažia opísať najkrajčí cit na našej planéte, , lásku, , slovami.No podľa mňa to proste nejde.Samozrejme pekne sa tie opisy čítajú či počúvajú, no je to trochu absurdné.nikdy nikto nenájde spojenie slov na opis jej krásy.trakéto slová ešte nevznikli a ani nevzniknú.nedá sa opísať tak ako sa nedá ani chytiť.opisovať sa dajú len veci hmatateľné, ako krása, telo, umelecké diela a pod.Cit sa proste nedá opísať, ten je proste taký aký je.
láska je proste láska a nedá sa hypotetizovať nad jej podstatou.Ľudia to však vždy robili a robiť aj budú a nedá sa im to vytknúť.Jej krása icg proste núti aspoň o pokus zachytiť jej podstatu slovami či obrazmi.
Prečo toto vlastne píšem a prečo sa ja sám vlastne snažím hypotetizovať či vlastne vyjadrovať sa nad podstatoulásky? Neviem! proste som mal chuť to čo sa mi práve odohráva v hlave dať na papier.nedúfam že si niekto vôbec tieto riadky prečíta.Kto vie? Možno toto niekto niekdy nájde a povie si, , hmmm....? má pravdu, alebo hmmm...? To je teda ale blbosť.To je jedno, ale myslím , že je to stále lepšie ako mať to v hlave a nič s tým.
neviem či to je vekom alebo akoby dozratím mysle, ale ako sa teraz zamýšľam nad niektorými vecmi, ako je pre príklad teraz láska, som pred pár rokmi ani nepomyslel z tohto pohľadu.ale bude to asi tým, že som to vtedy, ako to povedať, no nepotreboval až tak ako teraz.
Ženy, vtedy len dievčatá a láska s tým spojená bola samozrejme všade okolo mňa.No nepotreboval som to vtedy nejak zásadne riešiť.Nehľadal som nejak človeka na lásku.
No teraz viem že som celú tú dobu klamal sám seba.Niekde dnu to pomaly vrelo pod pokriavkou, ktorú som si na hrniec mojich poicitov a túžob dal sám.neúmyselne či úmyselne to už je tera prevdupovediac jedno.je to mynulosť a zaoberať sa príliš minulosťou znamená nenapredovať vpred.A to by mal človek robiť, napredovať!
Ale prirodzene nie aby sa zas zaoberal príliš budúcnosťou a hľadel príliš vpred v čase.Stráca tým pojem o realite a nežije pre prítomnosť, ale pre budúcnosť.No prítomnosť je pre nás to najdôležitejšie......


Pokračovanie v ďalšej časti BUDÚCNOSŤ! ! ! .........................

 Úvaha
Komentuj
 fotka
lucy92  24. 6. 2009 17:56
tak podla mna si kazdy pro tom povie ze mas pravdu..velmi vystizne a pravdive...tesims na pokracovanie
Napíš svoj komentár