Denne sa stretávam s otázkou, ako sa zbaviť starostí. Zopár čitateľov mi napísalo, že nech akokoľvek hľadajú, nemôžu tu nájsť návod. Ľudia vždy hľadajú presný návod. Tak vám tu niečo také, ako návod prinášam.

Lenže tento návod je úplné bezcenný, ak sa nim nezačnete riadiť. Ak ho nezakomponujete do svojho vlastného života. Nezačnete sa ním tu a v tomto momente riadiť. Preto vám, ako čitateľom radím, nielen sa riadiť týmto článkom. Ale pravidelne sa vracať k článkom, ktoré boli napísané dávnejšie. Pravidelne si ich opakovať. Ja viem, že nám rodičia stále hučali do hlavy, že opakovanie je matka múdrosti, ale niečo pravdy na tom bude.
Viete úspech nemôže prísť do života človeka, ak ho nezačne hľadať. Ak si pravidelne nezopakuje slová, ktoré sa mu páčili.

Páčia sa vám moje slová a myšlienky? Vracajte sa k nim pravidelne. Vždy keď budete mat voľnu chvíľu, vráťte sa k týmto myšlienkam. Stanete sa oveľa šťastnejšími a úspešnejšími ľuďmi, lebo myšlienky ktoré pravidelne čítavate, sa vám stanú pravidelnou dennou rutinou. Myšlienky, ktoré vám majú zlepšiť život sa stanú súčasťou toho života.

A teraz úprimne! Vzal si si tieto slová k srdcu? Áno? Prosím pokračuj v čítaní. Ten návod je pre teba. No, ak si si tieto slová nevzal k srdcu. Radšej zatvor stránku. Čítaš tým pádom tieto slová zbytočne. Začni sa riadiť úspechom, usmej sa. Áno hovorím to tebe. Lebo práve si spravil krok k úspechu a tvoj neúspech krok k záhube.

1. Pravidelná činnosť Zbaviť sa starosti nie je také jednoduché. Preto je potrebne zaplniť svoj život činnosťami. Obmieňať chvíle vo svojom živote, nevpadať do stereotypu. Nájsť vo svojom živote rôznorodosť. Trápi ta veľa veci? Chod sa prejsť do prírody, zahrať si tenis, vezmi do ruky papier pero a napíš niečo. Každé trápenie proste treba vytlačiť zo seba nejakou činnosťou. Je to super liek proti starostiam. Neustále sa treba niečím zamestnať. Ak máme plno starostí, musíme sa utopiť v nejakej činnosti rýchlejšie, ako sa utopiť v zúfalstve.

Viac sa dočítaš na
Krokkuspechu.sk
Naše fankluby:
Birdz Fanclub - klikni pre pridanie sa
Facebook Fanclub - klikni pre pridanie sa

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár