Nasledujúci článok je plný odporných sarkazmov a irónie. Bez nadhľadu a zmyslu pre humor ho rozhodne nečítaj ďalej. Prinášam ti s úvodnou zvučkou smotánky a šibalskými anekdotami Eriky Judíniovej ďalšie 2 tipy s ktorými urobíš v našom veľkomeste tú povestnú dieru do sveta. Všetko som si stihla osvojiť do jedného týždňa od vylodenia sa na autobuske, takže tomu zároveň udeľujem pečať "dis is rýl".

Ako byť prvotriednym ignorantom, ako sa orientovať, zapadnúť a rozpoznať fake. Ako nepustiť nikoho k slovu a ani na prechode, ako pôsobiť hrozne intelektuálne, inteligentne a zaroveň zorientovane a luxusne aj keď ti zatiaľ z výplaty došli len straváče. Takže tí, ktorí sa sem chystáte a máte hlavinky plné očakávaní a schránku plnú odkazov od mamky aby ste po 21hod nevychádzali von a nosili vo vrecku kaser a mali v rýchlej voľbe iba ju a políciu ste na správnej adrese. Takže len čo si dáte rezne z batohu do chladničky a budete 15minút obdivovať sofistikovaný výhľad z okna na o niekoľko metrov ďalej stojaci panelák s 827 balkónmi sa začítajte do druhého úplne free download traileru.

3. rovnako dôležité pravidlo je NIKDY a NIKDE a na NIKOHO nezízať.

Vysvetlenie: áno dnes je doba, kedy sa zmäteným ľuďom v undergroundových cool bystrách na Živnostenskej ulici papajúcim bio raw free gluten kúsky sadrokartónu hovorí Hipster ale to rozhodne nieje niečo, na čom si vyočíš oči. Tu ťa čakajú iné pútače pohľadov, ktoré si určite v Hornej Lehote nezažil a to ber do úvahy aj tú bujarú žúrku v najbližšom "akože meste", kde si videl dve baby v podstate len v opasku túliť sa k tebe, keď hral DJ Bobo v dvetisícštvrtom. V Bratislave nieje problém stretnúť babky vekovej kategórie 75 - až smrť v bielych legínach a halenke, ktorej chýba minimálne hektár látky. Môžeš tu stretnúť mužov v sieťovaných tielkach s výstrihom po panvovu kosť, lebo vraj toto je in. Dá sa tu spozorovať aj ten typ žien ktoré vytrvalo už 10rokov odmietajú priznať, že už nemajú 39 a tak chodia s dcérami šopovať do new yorkeru. Preto nieje nič výnimočné, že stretneš v Bory Mall na detskom ihrisku drzé dievčatko v šatách, ktoré si videla včera v Auparku na jednej postaršej tragédke. Ďalej sústredene neskúmaj mužov s ľadvinkami v rifľových trištvrťákoch, mamičky na prechádzke s kočíkmi v handrách ako z klipu od las ketchup. Nečum na zmachlené šiestačky aj keď tie si to pravdepodobne vyložia ako flirt a nenápadne si skontrolujú, či im netrčí z podprdy ponožka.

Ako toto pravidlo uviesť v praxi: rútim sa podpriemernou rýchlosťou z dúbravky do mesta v električke a nenápadne repujem Majka Spirita, ktorý mi hrá v slúchadlách. Na ďalšej zastávke nastúpil odporne vysoký muž v rifľovej sukni. Áno my z Ba vieme o koho ide... Každopádne si sadol oproti mne a tak som si dala slnečné okuliare, aby som ho mohla skúmať úplne nerušene. Vypadal dosť nevľúdne ale mne zrovna Majk spirit radil, že nemám súdiť. Polemizovala som o tom prečo má sukňu a ktovie aký má život, či zažíva niečo zaujímavé a či sa sprchuje kolenačky. Sem tam sa mi zdalo, že tuší ako ho sledujem a tak som občas otočila hlavu niekam inam veď som predsa videla Muži v čiernom, viem ako sa chovať nenápadne. Vystúpil a ja som v tej chvíli na neho zabudla, lenže on obišiel električku, prišiel až tam, kde som sedela a prilepil na okno svoju ruku a ukázal mi fakera. Vravím si kaser mám lenže do výšky sa blbo strieka. V duchu sa preklínam, prečo som vždy prepla film so Segalom a Tomim Leem či Chuckom Norrisom. Takže nikdy na nikoho nečum inak mu budeš musieť v sebaobrane ostriekať ciferník.

4. rozhodujúci tip je ako rýchlo a ľahko spoznávať ľudí. 

Vysvetlenie: pamätáš sa na tie časy keď o pol 8 večer dávali Priatelia a ty si tajne dúfal, že raz bude tvoj život presne taký? Budeš mať svoju bandu v byte cez chodbu s max 6 zaujímavými členmi? HONEY PLEASE! Bratislava nieje predsa štúdio Warner Bros tak si utri slzičky a reálne si to rozoberieme. V každej bande tunajších končín je zaručene jeden kus chalana, ktorý večne hulí a keď sa vraciaš z práce, vždy ti napíše, aby si mu kúpil 3 horalky. Ďalej je tam chalan, ktorý spáva so všetkým, čo má krvný obeh a večne sa ťa vypytuje na kolegyne a kedy si to rozdáte. Potom je tam chalan, ktorý by ti dal aj posledný nanuk a ty mu vždy hovoríš, že je najlepší kamoš. On len čo doplačká a prestane si klásť básnicku otázku prečo skončil vo friendzone to za 17sekund pochopí, keď si spomenie, ako ti pred rokom inštaloval windows v tričku tatka šmolka v obleku Darth Vadera. Tiež je tam baba, ktorá večne spadne do vtáčej pasce vychýrenému čurákovi a potom ti nad vínom za 3,20 rozpráva ako jej vylepil ale ona ho mocinky miluje. A pre správnu rovnováhu je tam nejaká ironická sarkastická drzá baba, ktorá ťa odfajči a tebe to dopne na druhý deň. Takých ľudí treba hľadať rozvážne a nenechať to na náhodu. Lebo keď ťa zrazu osloví milá baba alebo muž niekde na zastávke alebo pred poštou a vypytuje sa na tvoj život a smerovanie, tak to je zlatko na milion percent jehovista.

Ako toto pravidlo uviesť v praxi: začni úplne triviálne a len čo sa obúvakom dostaneš do push upky choď napríklad do vychýreného mierne zničeného na interiér skúpeho študentského baru Elám. Daj si na bare namiesto 2 deci džúsiku pohár vína a len sa poobzeraj okolo. Jasné, že príde 84 chalanov s otázkou či a prečo si tu sama. Ak si chalan tiež si zvoľ intelektuálne nenáročné bojisko a oslov pár báb s pivkom v ruke. Alebo sa smelo vydaj do Alizé a ak ťa pustí vyhadzovač, ktorý svoju prácu berie vážne lebo pomimo nej učí a zároveň je aj rektor na slávnej sbs fakulte Joachyma IV. v odbore megadôležitý biletár, tak aj tam sa dá zabaviť. Hlavne si kontroluj hladinu alhokolu v krvi aby si na zaujímavé a sem tam nemiestne otázky nereagoval ako Mečiar na otázky o Elektre. Tiež sa odporúča si nejaku zvoliť aby si lahšie zaujal a rozprúdila sa konverzácia väčšieho zmyslu ako len kecať o tom, že hrá fajn hudba a babenka pije len virgin mochitko lebo má zajtra písomku z vlastivedy a odovzdáva projekt na prírodovedu o horninách a nerastoch. Proste si nájdi pár fájn ľudí s ktorými sa tá diera v Bratislave ľahšie vyseká.

To be continued...



 Úvaha
Komentuj
 fotka
otvoreneokno  9. 7. 2016 13:51
Super, som sa zasmiala
 fotka
limetkajaja  9. 7. 2016 18:13
fakt super , ani som nečakala, že tu ešte blogy za niečo stoja
 fotka
weruska2013  9. 7. 2016 18:25
 fotka
antifunebracka  10. 7. 2016 00:59
CHcel by som niekoho zbaliť v bare, furt sa o tom píše a ja vôbec neviem, ako na to Btw wtf ten chlap v sukni
 fotka
jesusmariajozefee  10. 7. 2016 18:04
>DDDDDDDDD
Napíš svoj komentár