Riaditeľka síce Lucke ponúkla,že ju autom dovezie domov,ale tá odmietla.Musela trochu porozmýšľať nad udalosťami posledných dní.Pred očami jej prebleskovali obrazy a dievča si ani neuvedomovalo,kadiaľ ju nohy vedú.

Zrazu si len uvedomila že sa pred ňou niečo objavilo a ona zastavila.Pozrela v pred a uvidela postavu zahalenú v čiernom plášti s kuklou cez tvár.
"Zomrieš bosorka."ozval sa hlas muža.Hlas predtým tak ukľudňujúci a príjemný teraz však drsný a nepriateľský.Vyžaroval pohoršenie a zlobu.
Zaznel zvuk trenia kovu o kov a na svetlo sa s pod plášťa vynoril meč.Dlhý a trochu zahnutý pripomínal katanu,tá však nieje zúbkovaná a zo striebra.
Lucka zostala ako skamenená.Stála na mieste nie a nie pohnúť nohami a očami sledovala lesk blížiaceho sa meča.Muž sa napriahol a rozohnal.Jediné na čo sa Lucka zmohla bolo,že zdvihla v ochrannom geste ruky pred seba,ale to stačilo,aby sa objavil jej záchranca.

Ostrie podivnej katany zastalo na pleci plamennej postavy a takmer okamžite sa začalo roztápať.
Zrazu sa muž otočil a začal utekať,no neodbehol ani dva kroky a cestu mu zatarasila niekoľko metrová stena,ktorá akoby vyrástla zo zeme.Zo zeme sa bez akéhokoľvek narušenia dlažby vystrčili hnedé chápadlá a omotali sa chlapíkovi okolo nôh.Pomaly ho začali omotávať celého a otáčať smerom ku Lucke.

"Ahoj Lucia."známy hlas ju donútil sa otočiť.Za ňou stála Marika s nejakým cudzím dievčaťom,černoškou,"Vedela som,že budeš ako my."
"A teraz ty!"pozrela na muža v maske,"Povieš nám,pre koho vlastne pracuješ,alebo chceš zomierať pomaly?"Spýtala sa ľadovým hlasom.
"Zmyznite do pekla vy k*rvy!"Začuli už len tiché chrum a chalanovi odkvecla hlava na bok.Bol mŕtvy.
"Miky.Uprac ho prosím a zruš tú stenu.Bola by podozrivá.Ja si zoberiem na starosť Luciu."

Stáli na konci uličky a pozerali,ako sa mužove telo doslova prepadá pod zem.Keď dlažobné kamene znova zapadli na svoje miesta,vydali sa na cestu.
"Musíme ťa zaviesť za matkou.Už sme tri.Ešte dve sestry a budeme kompletné."hovorila Marika"Ja tiež neviem všetko,ale keď budeme všetky,tak budeme silné.Musíme ísť za Matkou,aby ti všetko vysvetlila."

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
dogyno  12. 8. 2008 18:54
no uvidime... co to bude za cult co po nich ide ... MUHEHEHE
 fotka
ceruzisko  12. 8. 2008 19:16
jááááj, toto nie...

mám pocit, že som to už kdesi čítala a videla... prepáč, ale nepríde mi to originálne majo. i am very sorry.

ale vedela som si to plasticky predstaviť. a to je fajn.
 fotka
kikushek  19. 8. 2008 22:39
Mno som zvedava co bude dalej xD
 fotka
altor  22. 8. 2008 11:34
Perfektné! Čo povedať viac. Prečítal som všetky štyri v priebehu pár minút. Čakám na pokračovanie. Musí byť.
Napíš svoj komentár