1.
Získať princa v štýle Šípkovej Ruženky je podstatne menej problematické, ako odporúčal návod á lá Popoluška.
V prípade, že máte neprajných rodičov, ktorí pre blaho svojej ambicióznej dcéry vôbec nechcú postupne zomrieť (nechápem prečo, pozn.autora), bol vyvinutý osvedčený a vyskúšaný recept, podľa svetoznámej spiacej krásavice.
Túto princeznú v chalúpke drevorubača vychovali tri dobré víly, aby ju ochránili pred zlou čarodejnicou. Šípková Ruženka v deň svojho návratu do paláca utrpela takmer smrteľné zranenie tým, že si pichla prst o vreteno kolovratu, no a Happy end nastal vo chvíli, keď urastený princ pobozkal ranenú, ale veľmi statočnú princeznú na pery. Ona sa samozrejme zázračne zotavila a jupííí, bola svadba..

Milé dámy,ak chcete princa, urobte to ako ona!

Sympatické je, že v prvom bode vôbec nie je nutné vyhubiť polovicu rodiny.
Úplne postačí, ak sa odsťahujete na 16 rokov do lesa..


2.
Podarilo sa mi vyriešiť chúlostivú otázku bývania, čo sa dá považovať a zázrak, nakoľko pochybujem, že keď vojdete do hory, každých dvadsať metrov na vás vyskočí neobývaná (ale aj napriek tomu luxusne zariadená) chalúpka po drevorubačovi s transparentom "BÝVAJ VO MNE" zaveseným nad vchodovými dverami..
Preto ako improvizovaný príbytok navrhujem poľovnícky posed.
Treba sa na to pozerať z tej svetlejšej stránky, a to je tá, že budete mať krásny výhľad..


3.
Tri dobré víly a ich čarovnú moc zrejme uspokojivo nenahradíme nikdy. Budeme to však kompenzovať tým, že sa dotyčné dámy, ktoré s vami budú bývať v posede, na ne budú aspoň vizuálne podobať.
Najjednoduchší a odporúčaný spôsob je počkať si kým padne poobedná smena v miestnej továrni a hlavňou kalibru deväť milimetrov presvedčiť tri tetušky, stojace na autobusovej zastávke, k tomu, aby si navliekli modrý, červený a zelený kabátik a odsťahovali sa s vami do lesa.
Nič zložité.


4.
Ak sa vám podarilo zvládnuť prvé tri body v celkovom procese a šťastne si nažívate v lese, môžete prejsť k príjemnejším častiam tohto zaručene účinného návodu.
Je veľmi dôležité, aby ste sa denne prechádzali bosá po hore a hľadali lesné plody, pričom si budete pospevovať a kde tu pokecáte s veveričkami, alebo králikmi, ktoré vám budú rozumieť a samozrejme vám vždy poradia, keď to budete potrebovať.
Váš hudobný repertoár, ktorý zvolíte pri každodenných prechádzkach lesom, by mal rozhodne zahŕňať najmä operné árie (pozitívne na tom je tiež to, že s odporúčaným repertoárom sa vám pravdepodobne podarí odplašiť nielen divú zver, ale aj horárov, ktorým sa nemusí veľmi páčiť, že ste sa infiltrovali na ich lesný posed) .
Body navyše získavate, ak sa vám podarí zoskupiť spevácky zbor, ktorý bude všade chodiť s vami a sem tam vám so spievaním v lese pomôže.


5.
V poslednom bode sa budeme venovať ľahkému zraneniu, vďaka ktorému upadnete do bezvedomia, aby vás z neho bozkom mohol prebrať princ.
Kolovrátky sú už pomerne zriedkavé, takže opäť raz musíme byť o krok vpred a vynájsť sa aj v tejto situácii.
Ako vhodný variant sa javí šijací stroj, ktorým by ste si mali zľahka prejsť po ruke, potom upadnúť do kómy a čakať na princa.



Želám veľa úspechov!
..a samozrejme -nech ste šťastné až do smrti
..tá totiž pri týchto návodoch môže prísť skôr, ako by ste si mysleli..

 Blog
Komentuj
 fotka
sirael  28. 6. 2011 11:35
toto je cista haluz zabavila som sa
 fotka
betsyshooby  28. 6. 2011 15:44
umrela som.
Napíš svoj komentár