potrebujem sa vypisat, vyrozpravat. a mozno aj vyrevat.

ale ked dojde na lamanie chleba, ked sedim s niekym a mam otvorit usta, tak len same banalitky opustaju utroby. ked zapnem word, len kurzor blika na bielom pozadi. ani len tie banality.

niekde som asi citala ze je dobre pomenovat svoje pocity. lenze ja im neviem priradit mena. asi som nahnevana trochu? asi, to nic a nikto nespravi. sklamana? stale niekde som a stale sa citim osamela. chyba mi vona septembrovych poobedi po skole. chyba mi ta istota konkretnych cielov. uz len par krokov a ja neviem co dalej. kam. s kym. nikam. s nikym. rutinu kazi rutina a zabehnute kolobehy sa rozutekavaju... som cim dalej tym uprimnejsia na vlastnu skodu a nechce sa mi pretvarovat, len aby som sa pacila. kedysi mi to tak dobre slo. kedysi, . takato som. a co mam s tym robit.

vonku je armagedon, neuvazene som sa nepridala k posedeniu na pive a teraz sedim na posteli a tak trochu si to vycitam. cela som nejaka rozhodena, ovela viac nez zvycajne, a netusim co je pricinou. takze s tym neviem pohnut. boze tolko veci este musim na sebe zmenit kym budem spokojna. na vacsine liniek zavladlo ticho. a ja na to, vacsinou, nemyslim. zase raz som sa seredne sekla v odhade charakteru resp jeho existencie ako takej...dookola opakujem tie iste chyby a zakazdym tnu hlbsie. kedy sa vyliecim z tej naivity....

mam pocit ze sa rutim po dialnici, niekam, najvyssou povolenou a zrazu som sa ocitla v protismere. nie som dobry sofer, neviem co s tym. nejni to dobry.

 Blog
Komentuj
 fotka
bullet1302  28. 4. 2015 21:32
posledná veta mi pripomenula (hoci tú pesničku nemusím)

Screenshot
 fotka
kosmiklove  28. 4. 2015 23:24
tak sam s nohami na stole to tentokrat nebude.

dokonca ani 20 hviezdiciek.

..ale..

myslim ze ta uplne chapem...podobnym stadiom si momentalne prechadzam aj ja. takto pred rokom som si este naivne myslel ze uz mam vsetko k tomu aby som bol dokonale stastny...stala sa jedina vec a vsetko je inak...a znova som tam kde som bol niekolko rokov dozadu...presne ako pises v poslednom odstavci..
 fotka
antifunebracka  29. 4. 2015 16:23
mne zas chyba vona junovych poobedi po skole
 fotka
wisterygirl  30. 4. 2015 08:15
@kosmiklove ja som tiez bola tak na hrane, nie ze dokonale stastie, ale take.. pretty fine... a zrazu ze pretty fucked up... ale ziadna jedina vec sa nestala :/ nj..

@antifunebracka jun uz mas blizko ale uz nikdy to nebude take ako vtedy...
 fotka
kosmiklove  30. 4. 2015 10:24
Potom ako sa to mohlo len tak zmeniť?

(ked chceš môžeš napísať do ts)
 fotka
antifunebracka  30. 4. 2015 12:38
ale uz ne v skole
Napíš svoj komentár