Este stale si prilis dobre pamatam nas prvy bozk. Dlho sme okolo toho tancovali, az sme sa dostali do prostred nicoho, do tmy na nejaku zabudnutu lavicku. Pamatam si, ze to bolo ako konecne sa nadychnut po dlhej dobe pod vodou. Bol si moj kyslik a ja som sa nevedela odtrhnut. A napriek okolnostiam, vsetko mi bolo tak prirodzene. Lebo tak to malo byt.

Este stale si prilis dobre pamatam nas prvy vychod slnka. Nebolo ich vela, vacsinu sme predsa len prespali. Ale ten prvy bol este pred tym vsetkym. Som rada, ze uz si nespominam na temy toho celonocneho rozhovoru, ktory mu predchadzal. Pamatam si len, ze si ma drzal tak silno ako keby som mala odletiet. A ja som vtedy konecne vydychla, oprela sa o teba a pozerala vpred. Tichy hlasok mi sice sepkal ze toto predsa nemoze dopadnut, dobre ale prehlusilo ho to pokojne ticho okolo. A tak som sa poddala. Lebo tak to malo byt.

Este stale si prilis dobre pamatam, ako si ma vo dverach zobral na ruky a odniesol do spalne. Obom sa nam trocha triasli hlasy aj kolena...Este stale si prilis dobre pamatam vsetky tie prve a posledne, ktore som s tebou prezila.Vsetko si to prilis dobre pamatam, ale uz viac nechcem spominat. Vsetko sa nejak zacalo drbat tento tyzden, otec v nemocnici, vo stvrtok bude pohreb tety...tak som vecer nemohla zaspat a myslela som na teba, lebo som na teba myslela skoro celu dovolenku ani neviem preco..proud to say, it doesn´t hurt me anymore. Lebo tak to ma byt.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  4. 4. 2016 17:19
Možno sa ešte vráti...
Napíš svoj komentár