znova, uz niekolko dni. Ten pocit ked je clovek unaveny, ale nemoze zaspat. Prehadzovacky na vsetky strany. Nohy na vankusi, na stene, na perine, podperinou, skrcene, vystrete alebo na vsetky strany.

Lezim a pocuvam ako pomedzi okna prefukuje vietor, zakazal by som ho. Hmm, alebo dat vymenit okna?

Opat premyslam nad mnozstvom veci, ktore sa


stali (ona dnes prisla)

nestali (ona este dodnes neprisla)

mohli sa stat? (co ak pride, ked odidem?)

Este aj ten ohnostroj je v dialke pocut jak si veselo vyska nad hradom. Oslavuju, ako by si mysleli, ze to vsetko k niecomu pomoze. Jebat ich.

Nezatiahol som, vidim ako sa siluety predmetov vdaka nemu dostavaju cez okno a ja to vsetko pozorujem, zakazal by som ich.

Ako maly som sa bal tienov a tychto podobnych veci. Niekedy ma clovek aj po vsetkych tych rokoch pocit, ze by to bolo super, ak by sa to aspon prihovorilo. Strach by skor presiel, ak by ste zistili, ze to je celkom fajin typco (je to ono, tak typco). Cestou domov aspon na ulici, kde blyka posledne funkcne osvetlenie mate s kym prehovorit tych par viet. Mozno by to bolo lepsie niekekdy ako s ludmi.

Kazdopadne...

...teraz spi, je unavena. Necudujem sa. Ja ju pozorujem, premyslam, na chvilu zavriem oci, no znova ich otvaram.

Aj ona ochvilu odide, zial.

Niekedy dokazu prirast k srdciu tieto tvory. Aj ta kratka doba je super ked ma clovek pocit, ze ho niekto potrebuje, aj ked len chvilu.

Najedena spokojne pomrncieva na posteli. Snad mi ju nepomoci. Je toho schopna, povedala mi to, alebo mi to naznacila pohladom? Nieco z toho isto.

Kazdopadne...

... stale fuka, zakazal by som to (aspon na hodinu). Mam este par hodin na spanok. Snad stiham. Aspon ten vyhlad je super (tesim sa z neho).

Zatial to najlepsie co som videl z okna svojim zadostucinenim.

 Záchod
Komentuj
 fotka
morningcoffe  3. 9. 2017 23:24
Bože, to je milé
 fotka
wladi  7. 9. 2017 01:35
@morningcoffe som rad, ze sa ti pacilo
Napíš svoj komentár