Jebnuta hlava plna chaotickych myslienok.

Take je posledne obdobie. Nie som schopny vyjadrit myslienky tak ako ich citim. Nejde to. Nedari sa to zosuladit do suvetia, ktore by niekto chapal, nechapete to ani vy.

Klasika.

V odisla, nadobro (myslim si). Sice sme pri jednej rieke, ale par desiatok kilakov mimo seba. Tie posledne chladne slova, ktore svojim ingnorantkym sposobom napisala do messengera, ma donutili zasa premyslat. Nad picovinami. Vsak co ine som mohol nakoniec od nej aj ocakavat, ked mi dala najavo uz par mesiacov dozadu, ze to inak skoncit nemoze.

Chapem to.

Chapes to? Ja viem, ze ma uspesne ingorujes uz niekolko stovak dni. Ja teba nie, stale mi chybas, aj ked to cele skoncilo a ty si uz uplne iny clovek. Mam potrebu stale ta svojim sposobom v myslienkach udrziavat, nie tym co bolo, ale tym co bolo predtym (snad chapes, inak to napisat neviem). Rozumela si, alebo aspon som ta nechal rozumiet mi aj predtym nez sa dva velke svety tretli. Mam potrebu sa ti po nociach zdoverit s vecami, ktore nehovorim nikomu. Mnozstvo veci si nechavam pre seba. Nemyslim si, ze je potrebne mojim bytim inych triznit, hoci robim to rad...

...velmi rad, len inym sposobom.

Som chory. Mam potrebu vyhladat zeny so sebadestruktivnym syndromom, ako kokot. Uz par dni je tu ona. Vyborny kandidat za par rokov do psychiatrie. Zial, maju to v rodine, tak sa tomu mozno (ne)vyhne, ak bude pokracovat ako pokracuje. Mrzi ma, ze ma blizkeho cloveka choreho, sama je chora (vidim to na jej vlasoch), ale neprestava, pridava si viac na "hlavu".

Poslednu dobu mi v hlave huci vacsinou dookola Foo Fighters.

"Wake up
Run for your life with me"

Picovinami (vecera, dotyky, masaz jej stuhnutych pliec, stavky o ranajky, "randecka") sa jej snazim naznazit, aby jebala na hluposti na ktorych tak lipne (aj jej...). Vrahyna maciatok! (Ked Z nadava, na svete umrie za kazdu nadavku nevinne maciatko!) --- moja jebnuta kreativna chvilka, vdaka ktoremu ma motivacny antinadavkovy obrazok pripnuty na parapetnej doske ----

Nenavidim na nej, ked si nevie dupnut, vraj manazerka. Ja som jej sefom, hoci papierovo to je opacne. Potom nadava na kokota, ktory si prhlavu do zil picha. Na neschopnych ludi, ktorym by som ja uz davno dal vypovede (vid nasi ITckari). Znicena odchadza a vracia sa v horsom stave. Neviem jej pomoct ... a tak by som chcel. Nechce.

Milujeme tych, ktori nas ignoruju a sme milovany tymi, ktorych ingorujeme. Vsak V2? Uz par dni to vidim na tebe.

Uz niekolko rokov na sebe citim, ze tato veta "Jsme tu pro druhé lidi, především pro ty, na jejichž úsměvu a blahu závisí naše vlastní štěstí." je u mna pravdiva, no zial idem proti vetru. To ja rad!!!

Vies, po tebe som sa niekolko krat snazil, aby sa mi uz nic podobne, ako nas rozchod, nestalo. Udrzat si chladnu hlavu, poslat vela ludi do pice, pripadne niekam inam. Mat svaty pokoj, uzivat si. Nedari sa. Stale je tam ten vnutorny boj vo mne. Stale som ja ten, co odchadza posledny, hoci to ostatny nevidia.

Chybas ako clovek s ktorym by som uz len nostalgicky zamrmlal "Někteří lidi maji fakt divné chutě..." pustili si Hobita a (moj) svet by bol mozno na chvilu kludnejsi a mohol spokojne zaspat. Chapala by si ma.

Takto dopijem to objednane pivo u Bosorky, dokoncim si tych vyse 30km na vyvetranie a dopisem tuto picovinu od ktorej budem mat na par dni prazdnu hlavu.

A mozno pojdeme so Z konecne behat na Kuchajdu, aby som jej mohol povedat ...


"Before the time runs out


There's somewhere to run


Wake up


Run for your life with me"

 Záchod
Komentuj
 fotka
tequila  28. 4. 2021 16:43
poviem ti z vlastnej skusenosti: ser na to
Napíš svoj komentár