Taký kľudný sobotný večer. Posledné kvapky vína dokvapkávam do pohára. Ani kvapka na zmar píčo! Púšťam film a dumam opäť nad niektorými vecami ...
... stali sa? Nestali? Mohli sa stať? Prečo sa stali!?

Rozmýšľam nad tým prečo je Liam Neeson vo filmoch taký zlý otec. Niekto by sa kvôli tomu isto budil aj zo sna, pripadne nemohol spať (vid. Wade). Isto by mu opäť v ďalšom filme uniesli dcéru. No v tomto filme sa nič také nekoná, okrem nosenia H-krížika, SS symbolov na fajnových plášťoch, zachraňovanie ľudí a pár „drobností“ okolo toho.

Mám inak rád na starých čiernobielych filmoch tie zábery na herca, kde je jeho tvár ponorená do tmy a len svetlo v očiach zobrazuje jeho pohľad. „Ty kurva skurvená“ alebo „To si zo mňa robíš piču“, mi tieto vety pripomínajú jeho pohľad.

Niektorí ľudia nechápu humor. Úprimne, nechápu mňa. Už nejaké to obdobie používam Z-iné prihlasovačky. Keď jej poviem, že ma fašistický email nechápe. Darmo, email tvare menopriezvisko88@fuzatajolana.com jej nič nehovorí. Detaily už dupľom, pokiaľ to nie sú nejaké povrchné pičoviny.

Môj veľmi obľúbený vtip na túto tému:

Vieš aký je rozdiel medzi židom a chlebom?

Chlieb v peci nekričí.

By the way, nerozprávame sa, už vyše mesiaca. Mám v piči. Už dávno som sa prestal zaujímať o ľudí, ktorí sa nezaujímajú o mňa. Ešte viac ich s radosťou posielam kade ľahšie (Do piče??? To by som im len doprial, čo nehodlám. Prípadne aj do kokota alebo na kokot je možnosť pre gayov.) Je zbytočné v dnešnej dobe vkladať svoj čas (drahocenný čas!) do povrchných ľudí s potrebou sa ozvať len keď niečo potrebujú. Tak svoj čas venujem aspoň zmysluplne podľa svojich potrieb.

Pred týždňom som dovŕšil jedno menšie osobné jubileum. Za také „krátke“ obdobie si človek uvedomí aké veľké množstvo veci prežil. Koľko zážitkov zažil, že aj knihy od Tolkiena by boli len krátke poviedky. Samozrejme ľudia, ktorí prišli a niektorí odišli. Človek si už pred nejakou tou dobou uvedomil, že šťastie človeka spočíva v ľuďoch. Skrýva sa vo forme kamarátstiev, lások (veľkých, malých, jednorazových), rodín alebo v dobročinnosti.

Niekedy radosť a šťastie prinesie aj mačička, ktorá sa pripletie medzi nohy a spokojne zamrnčí.

Mať mačku je podľa ma ALFA OMEGA šťastia!

Mačka = šťastieMáš rád mačky? Si kráľ/kráľovná!

Nemáš rád mačky? Čo si ty preboha za človeka? Daj si facku a umri!

Aj na inú nôtu.

Tento rok bol pre mňa super. Splnil som si takmer všetko čo som chcel tento rok dosiahnuť, aj keď miestami to bol boj. Teším sa z vlastného bývania, super práce, svojho súkromného života a z množstva ľudí bez ktorých by to nebolo ono. Inak v ten večer mi napísala! Strašne ma to potešilo, že si si spomenula


A posledná vec čo som vlastne chcel...

...kto uhádne čo som pozeral má u mňa pivo
(skús predtým pohútať, kým otvoríš gúgeľ)

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
antifunebracka  12. 12. 2017 16:47
Jj, bo ty by si vôbec nekričal, keby ťa hodia do pece, však.
 fotka
luboos  13. 12. 2017 15:02
Dal som si facku a "umrel" som.
Napíš svoj komentár