Posledný raz sa naši hrdinovia postavili čelom Qeen Mary 2, lietajúcej v kozme. Po prieskume sa vrátili s papierikom v ruke, ktorý oznamoval čo majú priniesť údajnému vodcovi nekrofylných vesmírnych pirátov.

-Ukáž, ja som to ešte nevidela! , dychtila po papieriku Milada a ked ho už mala v ruke, vypustila z medzipolia vajcovku. Bola taká silná, že o zábradlie COCKpitu zavesený Jergušov uterák používaný na vytieranie ušného mazu pri jedení hovniválov sa rozpustil na miniatúrne atómiky, ktoré nedokážu zachytiť ani chlpy v nose. A tak sa dostali do pedrovej telovej dutiny. Akurát jej hovoril:
-Pozri sa aj od koho to je! Určitre ťa to prekvaoghlb... , nestihol dorozprávať, pretože z úst mu vytryskla ešte aj štyri dni stará hrudka ryže zachytená v jeho slepom čreve.
-Panebože, ty si nebezpečná! , lapal Pedro po dychu a z brady mu padali kvapky žlču na podlahu.
-Pedro, utrieš to neskôr. Teraz máme vážbejší problém. A Milada, ty choď na záchod a pokús sa zbaviť čo najviac nepotrebných plynov. Nezabudni si zapnúť odsávanie vzduchu, aby si sa náhodou neudusila. , diktovala povely Hildy.
-Takže, ako sa k tomu postavíme? , položil otázku Jerguš.
-Určite mu nič z tých vecí nedáme, inak by sme sa už ani o pikometer nikam nepohli. , navrhol Cowboy rozvážne.
-On si z nás seriózne robí prdel! , protestovala Hildy s plnými ústami, pretože to už nevzdržala a dala si urobiť Menu 314 B, ktoré obsahovalo pravý miešok bizóna poliaty omáčkou z rozpustených žabacích očičiek. Medzitým, ako sa dohadovali, Milada zažívala na dámskych toaletách extragigatetrahyperflyperfingočingototalbrutalnezávideniahodné muky. Črevá boli pokrútené ako klbko káblov v počítačovej učebni pre začiatočníkov. Sedela v ukrutných bolestiach na záchodovej mise a jediné čo jej v tom momente prechádzalo hlavou bola veta: ,,Svedomie dedka rozpusteného v kyseline len tak do siete nechytíš." V COCKpite už bolo rozhodnuté.
-Pôjdete naspäť na Queen Mary 2 a necháte mu tam tento papierik ako odpoveď, vyhlásil Cowboy a z tlačiarne už trčal teplý papier rozmerov A5. Traja členovia posádky sa začali obliekať do skafľandrov. Keď boli všetci pripravení, začala operácia Návrat na Qeen Mary 2 za účelom predania odpovede od samotného Space Cowboya na otázku od Trojkráľovskej Kométy, Ktorá Žiari Kedykoľvek Sa Jej Zachce. Cestou kozmom Pedrovi náhle blyslo v hlave:
-Počuj, Jerguš! To nebol dobrý nápad ísť s nami. Ako som ťa tam videl drepovať, tak opať na teba príde svalovica a dostaneš kŕče.
-Ale nedostanem. Už som si toho kde-čo natrénoval, takže teraz určite svalovicu mať nebudem. , bols si istý svojou fyzickou kondíciou Jerguš. Jeho pivné brucho však tomuto faktu nenasvedčovalo. Boli od Qeen Mary asi 150 metrov, keď sa Pedrovi začalo zahmlievať sklo na skafľandri. Nakoniec to z pohľadu dvoch spoluletiacich členov vyzeralo, ako keby mal v skafľandri semeno s mleikom, trikrát opraté arielom a vanišom súčasne.

Čo je napísané na papieriku, ktorý posiela späť na Queen Mary Space Cowboy? Uľaví si Milada konečne? Je isté, že Jerguš mať svalovicu určite nebude? A čo Pedro, prečo sa mu zahmlilo sklo na skafľandri?
Čítajte spejsa #13 od Dukeho.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
zipporah  20. 1. 2007 22:10
nech si uľaví, inak to neprežijem! to prirovnanie s kablami, fantastickee, na to budem kazde rano mysliet na hajzli, toto je pre silnejsie zaludky
 fotka
flaky  20. 1. 2007 22:25
Čo je napísané na papieriku, ktorý posiela späť na Queen Mary Space Cowboy? Uľaví si Milada konečne? Je isté, že Jerguš mať svalovicu určite nebude? A čo Pedro, prečo sa mu zahmlilo sklo na skafľandri?....neuveritelne napínavé....Milada držím ti palce,ty to dokážeš!!!
 fotka
roli  20. 1. 2007 23:00
ty brdo to je to je hypersuperchingylingybrutalmetal haluz!
Napíš svoj komentár