V predchádzajúcej časti doniesla trištvrtečlenná posádka do útrob Queen Mary 2 správu, kde Cowboy písal, že neposkytuje svoje komponenty a Milada dokončila svoju dlhodobú defekáciu. Jerguš navyše zostal v kŕčoch.

-Máte tu pre mňa tie veci od Cowboya, otroci? , vyškieral sa Oref.
-Kto ti je tu otrok?! , naštval sa Pedro.
-MÁTE TO?!!!
-My nevieme, o čom hovoríš. Máme tu len tento papierik!
-Daj to sem!, vytrhol Oref papierik Hildegarde a začal ho čítať.
-Tak za toto mi zaplatí. Cowboy pocíti silu Orefa Abarata. A začnem s tým, že mu zredukujem jeho otrockú posádku. Pedro s Hildegardou na neho nechápavo pozerali, ako keď niekto uvidí ako sa tuhé fekálium samo spláchne. Jerguš nič nevnímal, pretože stále trpel silnými kŕčmi a dokonca si pri tom párkrát aj uľavil.
-Tešte sa na smrť. Všetkých troch vás odstránim. A použijem na to svoju tajnú techniku findži-sungwai-pipíktsu. Najprv uvidíte malú ukážku mojich schopností. Oref náhle vyskočil do výšky asi dvoch metrov a medzitým, ako dopadol na zem (čo trvalo asi 3 sekundy), naznačil vo vzduchu všetky polhy z Kamasutry.
-Ty kráááávo! , omámilo to Jerguša a následne na to ho prešli kŕče v stehnách. Jergušove nohy boli voľné ako nikdy predtým. Boli ako nové, nové od Matela. Na Pedrove odfarbené oko to bolo príliš rýchle. Začalo ho masívne štípať. Nie bolieť, ale štípať. Začali utekať preč od Orefa, ale ten sa zrazu objavil priamo pred nimi a naznačil najnechutnejšiu sado-maso polohu. Hildegarda začala dáviť. Namierili si to k východu, ale Pedro zaostal. Štípanie v oku bolo neznesiteľné. Oref bežal priamo za Hildy a Jergušom, takže si vôbec nevšimli, že Pedro nebeží po ich boku. Keď sa dostali k východu nasadili si helmy od skafľandrov a zamierili ku Cowboyovi.
-Myslíte si, že mi v kozme utečiete? Veď ja som vodca nekrofylných vesmírnych pirátov! , zakričal na nich Oref a stlačil tlačítko vrastené do jeho hrude, na ktorom bolo napísané: ,,Kozmolytická úprava tela a zadnice." S touto funkciou sa mohol Oref voľne pohybovať v kozme bez prísunu kyslíka do jeho pľúc. Milada v Cowboyovi o ničom nevedela. Jej tráviace problémy prešli a teraz si pomocou spánku obnovovala tkanivá v anuse.
-Jhaááj, už je to lepšie. , povedal spokojne Pedro, keď sa štípanie jeho oka ustálilo na prijateľnej hodnote. Hneď zistil, že je v miestnosti sám, no nemal problém nasledovať čiaru z Hildiných zvratiek, ktoré ho doviedli až k východu. Ostal však , prekvapený. Dvere boli zavarené. Jediné, čo v tejto situácii mohol povedať bolo:
-Ej bisťu!

Ako sa Pedro vysporiada so zavarenými dverami? Podarí sa Jergušovi a Hildegarde utiecť Orefovi? Zotaví sa milade anus? A čo ukážka Orefovej sily, naozaj naznačil všetky polohy?
Pokračujeme v 15. časti od Dukeho.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár