V prvej časti vyštartoval Space Cowboy bez odpočítavania do kozmu zo slovenských končín.Bolo počuť rachot na dverách a k tomu Milada bola zahalená v zvratkách.

-Milada!
-Milada, počuješ ma?! , zakričal Pedro a pozrel na Miladu, ako jej zvratky pretekajú cez tesnenie skafľandra.Všetkým na palube bolo jasné, že si pred odletom v bufete kúpila hranolčeky s kečupom.Alebo žeby s čili omáčkou?
-To je jedno! , pomyslel si Jerguš.Nebol v stave schopnom zisťovať to.
Za chíľu sa už Cowboy prestal triasť.Ocitli sa za atmosférou Zeme.Milada si rýchlo otvorila priezor na skafľandri a začala sa zhlboka nadychovať kyslíka, ktorého bolo enormné množstvo v pravej vajguli Cowboya.Hildy jej vyutierala tvár heptaoktánovým uterákom.
-Je ti lepšie? , starostlivo sa spýtala Hildy.
-Ale hej, už je to v pohode. , a priznala, že to bola čili omáčka.
-Mali by ste sa radšej niekto ísť pozrieť na tie vstupné dvere.Síce som nič nevidela, ale divili by ste sa, ako dokáže dávenie zbystriť sluch.
Pedro sa ujal hrdinstva a vybral sa k vstupným dverám.Ostatní zostali v COCKpite a začali skúmať tlačítka na palubnej doske.Počas toho sa zhovárali o neodpočítaní ich štartu.Dospeli k záveru, že Cowboy to nepovažoval za potrebné a tak jednoducho vzlietol.
Keď sa Pedro konečne dostal k vstupným dverám nič nevidel.Zapol DYGa aby sa mu lepšie chodilo.Podišiel k nim a pozrel dookola cez malé okienko.Nič neuvidel a tak sa otočil.A vtedy to uvidel!Bol to čierny pasažier, ale bolo na ňom vidno, že ho nabrali ešte na Zemi.

Kto je záhadný čierny pasažier na Space Cowboyovi?Je nebezpečný?Ako dopadne hranie sa s palubným počítačom?Čo je technológia DYG zač?A kto uprace Miladine zvratky?
Čítajte v ďalšom pokračovaní!

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
melcoire  21. 11. 2006 20:54
Hmm, toto nebude cowboy beebop. To si napisal ty?
 fotka
markonix  21. 11. 2006 21:45
hmmmm mne to primomenulo jeden starý anglický seriál ktorý som náhodne zazrel v telke ničo po polnoci
 fotka
jeseter  21. 11. 2006 22:34
zeby red dwarf len s pokleslejsym humorom? inak celkom fajn cetka,da sa to citat a vyzera to na dobre sci-fi literane pecko!
 fotka
zipporah  21. 11. 2006 22:43
zahadny cierny pasazier? jednoznacne darth vader, buhaha...nech ziju skaflandre a opiciaky DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 fotka
element-ka  22. 11. 2006 15:18
DDDDDDDDDDDD
 fotka
a.k.a.alias  21. 4. 2008 19:49
ja si myslim ze to nebude Urgi lebo ten nie je cierny...aj ked minule leto to trochu v tom Chorvatsku prehnal, no to mu uz vybledlo...nuz co, vari sa necham prekvapit? ba, necham
Napíš svoj komentár