V minulej časti sa naši hrdinovia dostali do nemalých problémov. Jednak sa Jerguš pokadil na nesprávnom mieste a jednak bol odhalený záhadný Mikuláš Salmonela, ktorý teraz leží v pedrovej kajute priškrtený vlastým penisom. Čo ich čaká na ceste do hviezdokopy M 48?

-Ja som ho naozaj mala včera v sne! Aj vajgule má presne také isté...presne trištvrte dĺžky penisa.
-To určite nebol on. , poznamenal Pedro. Bol už definitívne vyrovnaný s nepríjemným dotykom.
-Ja sa vám fakt pomstím! To vám prisahám! , chrčal Salmonela, keď mu jeho vlastný penis tlačil štítnu žľazu do krku. Milada, ktorá si práve dorobila hranolky v mikrovlnke nového tisícročia, sa na neho osopila:
-Ty sa nám tak hovno pomstíš! A vôbec prečo sa nám chceš vlastne pomstiť?
-Lebo vy ste.... lebo ja...ghglm..vy svine.
Salmonelova turnbullovo modrá hlava odkvecla a viac sa nezdvihla.Iba sliny vytiekli a pokropili penis ovinutý okolo jeho krku.
-Hildy, prestaň sa napchávať, zober ho do vzdušnej komory a vypusť ho do kozmu! Možno ho ešte využijú nejakí nekrofylní vesmírni piráti!
-Dobre! , prikývla Hildy.
Po desiatich minútach si už nikto ani nespomenul na mŕtveho Salmonelu, s ktorým v tej chvíli niekde pri jupiterovom mesiaci Europa kopulovali nekrofylní vesmírni piráti a naťahovali jeho bimbas do enormných dĺžok.
Všetko sa vrátilo do normálnych koľají a Cowboy akurát vysvetľoval Jergušovi, ako správne uľaviť buď veľkú alebo malú potrebu.
-To sa takto postavíš a odídeš na toaletu, kde si stiahneš gate, sadneš si na dosku a vypustíš zo seba nepotrebné látky.
Všetko mu veľmi detailne zobrazoval na veľkoplošnej obrazovke. Jerguš to po 2 hodinách 47 minútach 21 sekundách a 89 tisícinách pochopil a odobral sa na záchod. Medzitým si Hildy schrupla. Začala sa mykať a trhať. Bolo vidno že má strašný sen.
Jerguš dorazil k záchodu, vykonal cowboyom naučený rituál a na prekvapenie si začal umývať ruky. Zároveň pozeral cez okienko von a zazrel, ako popri ňom presvišťal mŕtvy snežný leopard. Jerguš si to vôbec neuvedomil, pretože mal stále príznaky degradovanosti a retardovanosti modrého tlačítka. Zavrel kohútik a jednoducho odišiel do COCKpitu.
Začali hučať poplašné sirény. Strach. Zmätok. Panika. Neplánovaný pohlavný akt.
-Čo sa deje, Cowboy? , vrešťala Milada.
-Vidíš tú hmlovinu pred nami?
-Áno!
-To je Spermhmlovina! Je to najbelšia a možno aj najnebezpečnejšia hmlovina v tejto galaxii!
Všetci vrieskali, iba Hildegarda spala a mala zlý sen. Jerguš tiež iba spokojne chodil po COCKpite a sledoval bielu hmlovinu.
-Môj skener hlási veľké nebezpečenstvo. , ozývalo sa z reprákov značky Humbulumbu (vyrobené v Mauritánii výlučne pre Slovensko), ktoré boli umiestnené všade, kde to priestor dovolil. Cowboy sa začal otriasať. Zmätok, kam len oko pozrelo. Zrazu vbehla do COCKpitu Hildy a začala histericky ziapať:
-Zas som mala sen s čudesným chlapom! Bolo to hrozné, príšerné!
-Jeho meno...musela sa nadýchnuť.....
-Jeho meno bolo:
-Urgas!!!

Prečo má Hildy v jedom kuse sny o čudesných chlapoch? A čo Urgas, je neškodný? Kedy sa Jerguš vylieči z degenery modrého tlačítka? Je Spermhmlovina naozaj nebezpečná? Kto sa ocitol v neplánovanom pohlavnom akte pri poplachu? Sú repráky Humbulumbu skutočne vyrobené v Mauritánii? A prečo vesmírni piráti tak obľubujú mŕtve telá a naťahovanie ich prirodzení do gigantických dĺžok a tvarov?
Čítajte v 5. pokračovaní od Dukenukema!!!

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
dunka  24. 11. 2006 18:11
Jeee som vasa fanynka
 fotka
zipporah  24. 11. 2006 18:45
TOTO JE NAJLEPSI BLOG CO SOM KEDY TU CITALA, FANTASTICKY STYL HUMORU, HALUZ JAK NIKDY!!!!
 fotka
cokokika  24. 11. 2006 18:49
wow, dobreee, to vas ako napadlo? to je super, tesim sa na dalsie diely!
 fotka
ygor  24. 11. 2006 22:32
You guys rocks... mrtna absurdita
 fotka
antiny  30. 11. 2006 20:34
Terrier už má svojho Urgiho

tuším na druhej som sa smiala najviac
Napíš svoj komentár