Koľko ste už spolu? Rátate to na mesiace alebo roky? Zatiaľ čo prvé dni, týždne i mesiace sú plné čerstvej lásky a zoznamovania sa, časom sa tie vášnivé a veľké city, z ktorých sa vám tak točila hlava premenia na niečo všedné. A raz možno zistíte, že by sta sa potrebovali zamilovať úplne odznova!
Dobrou správou je, že sa to dá! Je jasné, že ste si už na svojho partnera zvykli, trochu sa za ten čas aj zmenil, možno má už inú postavu, nešportuje tak intenzívne a má možno i omnoho viacej starostí. Poznáte jeho reakcie a obľúbené výroky v rozličných situáciách, a ani jeho nahé telo vás už neprivádza do úžasu.

Nič vážne sa však nedeje, ak si svoj vzťah stále vážite a spája vás hlboké puto. Aby sa z vás však nestali len dobrí priatelia, ktorým na sebe i po rokoch stále záleží, ale vášeň z ich vzťahu vyprchala, obzrite si toho "svojho chlapa" znovu zblízka.

Spomínate, čo vás na ňom upútalo keď ste sa zoznámili? Čím si vás získal? Ten jeho zmysel pre humor, či šialene hlboké oči, ktoré sa do vás vpíjali sú stále tam, len sa vám už zdajú všedné. Skúste však malý trik. Pozrite sa na neho očami cudzej ženy, odosobnite sa a hľadajte na ňom znova to zaujímavé a výnimočné. Možno vám vaše začiatky pripomenie niektoré mimovoľné gesto, či nejaké jeho typické správanie.

Skúste si s ním zaflirtovať
Možno bude prekvapený, možno sa však veľmi rýchlo do vašej hry zapojí. Flirtujte s ním, zvádzajte ho. Ukážte mu, že si z neho chcete spraviť vzácnu trofej, určite vám bude nahrávať na smeč. Neexistuje žiadne lepšie oživenie vzťahu a rozdúchanie vášne ako vzájomný flirt, pri ktorom opäť objavíte svoju schopnosť zahrať sa a zabaviť s partnerom.

Takto jednoducho udržíte medzi vami vášnivé iskry, ktoré dokážu vo chvíli vyvolať divoké vzplanutie. Je to základ nielen spokojného a naplneného vzťahu, ale aj toľko spomínaného uspokojivého sexuálneho života. A ak neveríte, skúste sa opýtať na tajomstvo šťastného vzťahu niektorého z dlhoročných párov vo svojom okolí.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár