Lesbians. Narozdiel od gayov, ktorých väčšinou prijímame s nechuťou a odporom, či nejakými inými predsudkami, sú lesby v centre pozornosti u takmer každého chlapa, ktorý z času na čas siahne na porno. Aj ja sa musím priznať, že pri pohľade na lesby sa aspoň na chvíľu prenesiem do kože jednej z nich a zamyslím sa, aké by to bolo viesť vzťah s nejakou inou babou. Možno zábava, možno dobrodružstvo, možno niečo nové... Ale nie, už po tom netúžim. Ani zďaleka.

Patrím medzi baby, ktoré sa aj na ulici otočia za nejakým pekným, výstavným kúskom v minišatách a veľkým výstrihom. Minimálne preto, aby som sa s nimi porovnala a uvedomila si svoje (ne)kvality. I keď ja som so svojím telom spokojná. Až moc. A chlapi tiež. Jasné, niekedy sa zahľadím na krásne, snedé, dlhé nohy. Myslím, že nonhy sú najkrajšou súčasťou ženy. Nie prsia, ja osobne ak by som sa raz aj ocitla v mužskom tele, určite by stredobodom pozornosti u opačného pohlavia boli pre mňa nohy a zadok, nie prsia. Na nich nevidím nič výnimočné.

Vo všeobecnosti prezentujem názor, že baby sú relatívne krajšie ako muži. Pre mňa určite. I keď existujú výnimky a sú aj chalani, ktorí svojím zovňajškom dosahujú naozaj vysoký level. Je ich takých pár aj na birdzi, menovať nemusím, baby možno budú vedieť, o kom hovorím :p.


glitter-graphics.com

Už niekedy na základke ma začali upodozrievať, že som na holky. Je pravda, že ako žena je mi rovnaké pohlavie možno trochu príťažlivejšie ako je normálne/nazvime to radšej ako je priemerné a obvyklé/, no lesba určite nie som... I keď som mala pár skúseností s dievčatami, no v živote žiaden sex. A nič okolo. Nie je mi to nechutné, ale na chlapa aj tak nič nemá. Pchááá, aj keď sú to beštie, pre niečo tu už len musia byť . Bozkávala som sa s viacerými babami. Či na diskotéke, vonku v parku a dokonca aj vo svojej posteli. Ale tým vec hasla. Síce to bolo možno dosť vášnivé bozkávanie , no v živote som nešla ďalej ako po podprsenku. Možno som bola zbabelá, ale strach z prevalenia tejto skutočnosti a predsa len nejaký pud sebazáchovy ma vždy stopol. Ale bozkávať sa s babou a pritom skúmať jej telo môže byť ešte väčší zážitok ako s chalanom. I keď ma potom pár nocí prenasledovali sny z premárnenej šance vo svojej izbe, neľutujem to. Ani to, kam to zašlo, ani to kam to nezašlo.

Jediný môj trapas v tejto sfére je, že som niečo podobné "spáchala" so svojou spolužiačkou. ľutujem to, pretože predsa len, je to človek, ktorého stretávam prakticky denne a zakaždým sa pred ňou cítim blbo. Aj ona predo mnou. Neprehodíme medzi sebou viac ako dve vety v štýle "Píšeme?", "Máš domku?"... Aj na trápnych triednych výletoch sa separujeme. A veľa dievčat na mňa hnusne zazerá napr. aj keď sa prezliekame v spoločných šatniach. No čo, tie oči tam nemám na parádu!!!/a btw, nikdy som moje spolužiačky nejak extra neobkukávala, mojím snom je agátka hanychová /.

Niekedy sa zamýšľam nad možnosťou stať sa lesbičkou. Vždy však dospejem k záveru:"Nikdy!". Len preto, že som sa raz v chlapoch sklamala neznamená, že musím zanevrieť na všetky tie krásne veci. Myslím, že aj všetky lesby s apripravujú o nádherné chvíle, ktoré zpravidla môžeme zažiť s opačným pohlavím . I keď je to ich slobodná vôľa a oni vedia, prečo to robia .


 Blog
Komentuj
 fotka
stenatko  7. 8. 2011 17:32
Mierne mi pripomínaš istú holku, čo na Birdz kedysi dominovala... Luciumnohočíselnú. Dlhá história
 fotka
xixixi  7. 8. 2011 17:43
@stenatko

aká história?
 fotka
sprejerka01  7. 8. 2011 17:59
Toto isté by som mohla povedať i o sebe....Len ja na tie baby aj viacmenej som



Ja som ju kedysi tu luciu mala v priateloch a podla mna na nej nič zlé nebolo....
 fotka
semhamforas  7. 8. 2011 18:59
no čo, mňa sa pár ľudí pýtalo či som gay to je spôsobené tým, ako sa s jedným kamošom rozprávam

nevadí mi to ak si to aj niekto myslí. No považujem za "nechutné" homosexuálne správanie či už u chalana alebo u baby.

Jo a o tom blbom pocite pri určitých ľuďoch tie asi každý svoje





@all lucia mnohočíselná bola super
 fotka
neoriginalna  7. 8. 2011 22:47
pises to takym stylom, ako keby sa lezby zobudili jedneho dna a povedali si- oddnes som lezba..
 fotka
bebekex  7. 8. 2011 23:21
pekny blog. stotoznujem sa s tvojimi pocitmi na 100%. ani ja som este so zenou sex nemala (len tie ostatne veci), ale mna by zaujímalo ake to je. a dalsie ALE! pravda právd-> MUZ JE MUZ
 fotka
lenuska175  8. 8. 2011 11:50
Hm.

Ja to beriem asi tak: Nerozoberám a tolerujem.
 fotka
saddath  8. 8. 2011 12:24
agátka
 fotka
bizbilio  9. 8. 2011 18:26
Napíš svoj komentár