Nepísala som sem podrobne svoj životopis, problémy a aktuálne psychické stavy len preto, aby ste ma ľutovali. Aby som sa dočkala pár súcitných komentárov , aby ma pár ľudí poľutovalo a zopár ľudí hodilo smutnému dievčatku päť hviezdičiek.

Vážim si to, ale...kľudne mi môžete povedať, že som piča. Že som kurva. Že som vyjebanec, zajebaná, krava, retard, čo len chcete. Dovolím vám to. Pretože už aj ja viem, čo som bola. Aj by som si odpľula len viete..na švajčiarske parkety sa nepľuje..Ocko by sa zbláznil . Ach, on nežije pre plytké hodnoty, on má rád svoje deti, toľko času im obetuje.../ironickááá irónia/

Klesla som na psychické dno, maximálne dno mojich možností. Troska som. Ale nie väčšia , ako som bola predtým. Uvedomila som si..že odteraz musí moja hodnota len stúpať. Už nie som kurva, už nemám tisíc falošných priateľov, každý večer niekoho medzi nohami a niečo v krvi. Mám svoju cenu. O rok ma čaká univerzita, dúfam. Celý čas som sa zázrakom učila výborne, bolo by super to zúžitkovať. Od malička som milovala písať, i keď som asi talentom neprekvitala, no nič nie je dosť veľký cieľ, aby sa človek nepokúsil /ako sa spieva v jednej piesni /.

Ale toto nebolo zodpovedajúce nadpisu. Nepísala som sem tie kokotinky preto, aby ste ma ľutovali. Chcela som povedať, že krédo tejto doby a perpetum mobile vyrábajúce peniaze, to môžete byť kľudne aj vy. Peniaze ležia na zemi, stačí ich zodvihnúť, je to tak. Ale neurobia vás šťastnými. Práve naopak. Radšej si vybrať perpetum mobile na šťastie. K tomu nepotrebujete ani audi, ani calvin klein a ani zlatú kreditku. Ani tisíc friendov na fb, ani pekný make-up. Ach, keby som mala ten rozum pred takými štyrmi rokmi... Princíp šťastia. Je niekde úplne inde...

Ani peniaze, ani moc, ani uznanie vás neurobia šťastnými. Pretože ak po takých veciach túžite, zväčša ste nenásitný. Také sú moje skúsenosti. Ja som mala všetky materiálne veci, pekný výstrih, peknú tvár, pekné oblečenie, pekných chlapcov. Neurobila ma to šťastnou. Bola som kurva, ktorá sa vyžívala v "trvácnych" známostiach, v pozvánkach na diskotéku, zaplatených drinkoch a počte negatívnych tehotenských testov. Myslela som, že som kráľovná sveta...A viete čo som bola? P-I-Č-A. Nič viac, nič menej. Jenom píííča .

Ešte stále mám tú tvár, to oblečenie, tie peniaze. Lenže už nemám pre každého ten milý úsmev a roztáhnuté nožičky. Už nie som v komentároch"anjeliceq", "pusinqa", "lasocqa". Ani ma to nejebe. Už mám iné méty. Chcem dosiahnuť výšiny za pomoci svojej hlavy, nie svojej piče, peňazí a vzhľadu. Bude to kus ťažké, ale... tú jednu cestičku som už okúsila . A nevydržala som. Chvalabohu.


Viem, že mnohí možno chcete peniaze, moc, mať za sebou pár ľudí, pre ktorých budete vždy superlatívum a ideál. Lenže pochopte, že tá cesta nevedie nikam. Teda áno, vedie. K depresiám, stavom večnej nespokojnosti, stresu, infarktu, k rozvodu/rozchodu, nešťastnému manželstvu, peklu, nešťastnému životu. Vyberte si, ktoré chcete.

Kto z vás má také ciele? Koho tu ide trafiť šľak, že sa mu ešte nič z toho nepodarilo? A kto si myslí, že by potom našiel šťastie?


Tak ten ,kto si myslí, si myslí zle.

A odpľujem na tie parkety, aj na mramorovú zámockú dlažbu na v Bojnickom zámku ak chcete. A zahasím ohorok od cigarety na celokožonej výbave audi A6. A vyperiem na 60-tke D&G. Pretože to aj tak pôjde v pič.


Majte pekný deň, xixixi

 Blog
Komentuj
 fotka
lucinka7  15. 8. 2011 23:59
A teraz sa zamysli, myslíš si, že kebyže môžeš vrátiť čas späť, žila (prežívala) by si inak...s tým istým rozumom ?...nejdem zjebávať ani ľutovať...len, začala som od seba, a viem, že väčšinu pičovín by som opakovala, pretože pokušenie je silný pán
 fotka
hajzelodkosti  16. 8. 2011 00:15
zmena k lepsiemu sa cenu, drzim palce. Si jedna z mala, ktora si nieco uvedomila, nieco dolezite. Paci sa mi to a aj to ako si sa "zmenila" skor uvedomila? Good luck
 fotka
silvinka111  16. 8. 2011 10:18
každý robíme chyby, neľutuj že si ich urobila, lebo vďaka nim si si niečo uvedomila. A to že si , si to uvedomila, je dobre. Takže veľa šťastia !
 fotka
antifunebracka  7. 1. 2015 16:20
s tebou je to cele take zvlastne. paci sa mi tato tvoja stranka, dokonca mi ta uprimnost a miera sebakritiky az vyrazila dych, ale potom je tu stale to tvoje stare ja, ktore sa prezentuje lacnymi odhalenými fotkami a obcasnymi arogantnými a naozaj hlúpymi komentami. tak ako to je? ktore "ty" je tvoje prave? je tvoja snaha o zmenu uprimna, abo to bolo len chvilkove hnutie mysle?
Napíš svoj komentár