Keďže sa mi už postupne míňali domáce zásoby ohľadom všetkých klasických dievčenských potrieb a moje sestry sa mi nedokážu a ani nie sú ochotné trafiť sa do vkusu a kúpiť mi pár vecí, musela som sa dnes vybrať do obchodov sama. Kúpiť si nejaké handry, nejakú kozmetiku, nejakú pleťovú masku a kabelky sama. A vzhľadom k tomu, že v našom meste sa s každým každý pozná a pri ceste po chodníku vždy nastopro stretnete presne toho, koho ste zrovna stretnúť nechceli, som mala od rána istotu , že stretnem práve tie dievčatká, ktoré mi tak veľmi spríjemňujú svojou okatou závistlivosťou život .

A mala som pravdu.

Už keď som vošla do butiku, zočila som pri opaskoch Vikinu, moju bývalú najlepšiu kamarátku, alebo ako to nazvať. Pohľady, ktoré mi hádzala ona a jej frajer mi neboli dvakrát príjemné, ale nejak som to zvládla a kúpila som si pár pekných kúskov. Keď som už išla platiť, Vikina si zastala honosne s jedným overalom a jedným opaskom za mňa. "Mojka, tvoj ocko ešte stále kradne, keď ešte furt neprišlo furt tej tvojej zlatej bane?"-ach, keby ma tá Vikina raz nejak "nezabila" do zeme. Prvé tri sekundy som sa pred tou predavačkou cítila strašne trápne, no potom som jej zaplatila a hneď som sa otočila k Vikinke mojej zlatej dobrej milej so slovami/cca, presne to už neviem/:"Mojka, toto všetko si nechaj, ja si takých kúpim ešte na mraky, no s tebou je to horšie. Teš sa z toho, ty suka :"-vôbec som nekričala, ani nehysterčila. Pičaaa jednaaaaaaaaa :d . Stála tam jak prikovaná . Prvý raz vyhrala. Prvý raz!!!

Ty kokos, išlo sa mi stokrát ľahšie. Do toho obchodu som vošla ako strašne ustráchaná, pošchvulaná kôpka nervov a vyšla som ako tá, čo som bývala! Ani tak veľa nebolo treba. Vlastne nič nebolo treba!

Prišla som domov a už ma vítala moja o dva roky mladšia sestrička, že neni nič uvarené a ona by sa rada "napapkala", lebo potom ide von a z vreckového jej nič neostalo.
"Do piče, čo som ti ja slúžka? Nemáš ruky? Ja som ti už v tvojom veku varila."
"Ale poviem ockovi..."-ani nestihla dokončiť
"Kokot povieš ockovi! Potom ja poviem ockovi a budeš mať hneď ocka!"

O dve hodiny som išla von. Zasa vyčačkaná, zasa v štekliach, ale s úprimným úsmevom na tvári a nechuťou ku kurvám. S mojím starým kamarátom a spievali sme na celú ulicu simple plan/can´t keep my hands off you a potom Die Atzen a Nenu/strobo pop. Bol to pre mňa zážitok, najmä keď ma videla Vikina a Jessie v parku/moje bývalé kamarátky, bývali sme trojka/. Piče. Jáááj, kvalitné piče .


A takto si robím nový začiatok.


Ešte som sa nejak nevyjadrila otcovi, ale keď príde domov, nenechám ho Ďalej do mňa zapárať.

Zbohom, skurvené problémy so sebavedomím!/viem, že ešte dlho potrvá dať sa do normálnu a zbaviť sa sínusoidy, ale raz to príde, je to asi tak, ako odvykať si od drog /

Aaaaaaaach.

Dúfam, že sa mi to podarí.

A že to bol posledný blog z tejto série .!.

 Blog
Komentuj
 fotka
smajdalf  5. 8. 2011 21:11
Á šak keď si zaslúži
 fotka
catherinne  5. 8. 2011 21:55
držím palce ani nevieš ako
 fotka
lilmia  5. 8. 2011 22:11
pripájam sa ku @catherinne
 fotka
jemino  6. 8. 2011 17:17
dobré , fest som sa do toho začítal
 fotka
jemino  6. 8. 2011 17:18
jáj len toto , trošku bez nadávok a je to super
Napíš svoj komentár