Nudim sa. Uz som 5 hodin sama doma. Nemam rada ked som vecer sama doma. Sa citim taka opustena. Co uz. Takze co som dnes robila?
Vykaslala som sa rano na opekacku bo sa mi chcelo strasne spat. Bola som leniva vstat. Prosto pred desiatou som nevstala. Dost hnusne odo mna. Co uz. Snad to ti ludia bezo mna prezili. Mozno aj boli radi.
Potom ked som sa vytrepala z postele tak som si dala na ranajky tie neopecene spekacky. S cibulkou Potom som si dala kavu. Som od nej dako v poslednej dobe zavisla. Potom som si kukla Greys Anatomy season 7 episode 18. V celej casti spievaju. Skoro furt. Dufam ze uz nebudu spievat. AKoze spievali dobre aj pesnicky su dobre, priam krasne. Ale cely diel spievat? Uplny muzikal. Ale aj ked nepreferujem moc tu cast potom som si tie pesnicky vyhladala. Keby to niekoho zaujimalo viem poskytnut aj vlastnorucne vyhladany tracklist. i ked nie za sebou ako to ide. Na obed som sla s brachom a so segrou do ciny na cinu totalne som sa najedla dokonca k uctu davaju aj slivkove vino v takych malych poharikoch. Potom som bola s kamoskou, a potom v tescz kupit dve studentske pecate za 2 €a odvtedy az doteraz som hladala na nete tie pesnicky. toto je dost onicom blog, ale nudim sa. mozno pojdem citat knihu hmmm. no uvidime. dovi.

 Blog
Komentuj
 fotka
snehovavlocka  10. 4. 2011 09:54
Slivkové víno!!! Ó áno, že je chutné?
Napíš svoj komentár