Zaspávam, nad množstvom učebnej látky, ktorú sa mám naučiť do stredy. Všade okolo mňa len samé papiere, slovník, sv.trojica - Grac- Duric - Stefanovic, ktorá sa na mne uchechtáva. Keby ta učebná látka (predchvílou som namiesto látka napísala náladka - učebná náladka, hmm..včera bola väčšia) bola aspoň zaujímavá. Ale koho baví sa učiť kto je to učiteľ, žiak a vyučovací proces keď každý vie čo to je? A tie definície.. učenie sa o ničom, celé nezáživné.. kebyže sa chcem učiť takéto žvásty tak idem na pedagogiku, kua.. sa nečudujem že školstvo mnohým ľuďom prepína keď sa učia takéto hovadiny.

No ale čo som chcela? asi nič, nepísala som dlho blog, a tak si len tak píšem aby keď ma náhodou vyhodia zo školy vedela aké som mala pocity a čo bolo tesne pred cieľom.

Nečítať..

Inak.. Ako sa chcem učiť na štátnice, keď teraz sa učím len týždeň a už mi šibe? Dajaký návod sa nenájde?

Alebo taká bakalárka, no kedy ju písať.. Predtým bol semester, teraz skúškové, po skúškovom ďaľší semester a ďalšie skúškové.. halóooo?

A všade navôkol - spravený výskum, spravený koncept, polovica napísanáá.. ľudia ja vážne nerozumiem jak to zvládate. Žijete vôbec?

A učiť sa už 27.12. keď ja som začala 3tieho a to zľahka.. Nepotrebujete odpočívať?

Ale asi si potom to, že nič nerobím kompenzujem v inom smere, ako napríklad to, že si nasekám skúšky a tak mám tento týždeň tri, pričom každý normálny si ich rozkúskuje na iné obdobie..

Alebo také výberové predmety, načo si ich dávam keď mám kreditu habadej?(189- no načo) A potom cez zápočtové nadávam koľko mám toho veľa.. Ale nikdy sa nepoučím..

Som unavená z dnešnej skúšky a na dvere klope už ďalšia, no len si klop nenechám sa rozhádzať.. nechcem a nevládzem

Radšej si dám dobré vínko a čokoládu

Čo má prísť príde, a čo odísť odíde.. A ten mráz vonku nie je až taký zlý aspoň si uvedomujem, že ešte žijem.

A ja pred dnes na to kašlem!!! ( a okrem toho ma bolí hrdlo )

 Záchod
Komentuj
 fotka
kua  12. 1. 2009 17:07
A preve vdaka takymto zazitkom mojich znamych som strasne rada,ze mna sa to netyka...
 fotka
jogurtovakultura  12. 1. 2009 18:00
johohó absolútna zhoda, takto som to videla pred rokom.
potom sme si už nenadávali do kráv a zmijí, ale do grácov, a ďuričov. štefoniviča sme nemohli, lebo sa tak volala spoluziacka (jeho vnučka )
jaháhá, čo sme sa my so bzikulou nanadávali
a prejdeš tým. tak!drž sa, a ja ti budem držať palce, takto na výmenu
 fotka
bziki  12. 1. 2009 19:23
bleee..fakt nerada na to spominam, ale ako svetielko nadeje ti moze sluzit, ze aj my sme sa tak citili a aj my sme to prezili a vo stvrtom rocniku zdochnes od nudy
a ps: voci "usilovnym" spoluziakom bud imunna nepocuvaj ich.. my s jogurtofkou takto preliezame z rocnika do rocnika a sme na to hrde
 fotka
jogurtovakultura  13. 1. 2009 08:38
ja sa musím vždy smiat, ked si spomeniem ako sme sa na intráku učili na edukaču v lete aj so bzikulou, a ja som tahala nočnu, v noci som nespala, a bziki chcela so mnou udržať tempo aj ked jej klipkali oci a krížili sa jej, tak odmietala pripustiť že je unavena a potom pristala, že si na hodinku schrupne. a ked som ju budila, tak sa zobudila so slovami "ty si nespala! ja hey! mňa vyrazí! " chuda, po hodine spanku mala vycitky svedomia
 fotka
bziki  14. 1. 2009 20:24
len sa nehraj jogurtova, ze si tahala nocnu spala si rano 15 minut, ked som si cistila zuby
 fotka
freewriter  15. 2. 2009 22:25
Ak sa ti nechce studovat tak pod tu do kosic,hladaju tu predvacku do hrackarstva. Slusny plat, priejmna pracovna doba, moznost karierneho postupu No vidis, tak sa len pekne uc kto je to ucitel, ziak a kto je to ucebny proces.

Alebo si najdi toho vydrziavaca potom ako som ti radil
Napíš svoj komentár