Fajn, dnes už končne v bezpeči sedím doma. Ukradla som bratovi dve KINDER vajca zo šibačky. Byt prázdny. Všetci niekde v prdeli. Sveta žiť. A detto po dnešku Začiatok dňa? Katastrofálny Na dejepise rozobraté orgie stredoveku, staroveku, div že nie aj praveku Nášho profesora to jednoducho asi baví a veď kto by sa sťažoval Ďalšia hodina exámen zo španielskej matiky (prvá hodina po prázninách)...šak čo, španieli to majú asi inak

No a teraz naše dokonalé španielčiny...pre lepšie pochopenie to asi preložím...ale aj tak najlepšie po španielsky....úloha...:uviazol si v jaskyni-zavolaj kamarátovi nech ťa vytiahne.Koho už môže napadnú taká úloha? Ale fajn...veď čo...sme niaki inteligenti Solución: hmm..takže Leni...si v jaskyni...voláš:

"Hola?que te paso?!"
"Estoy en la cueva sin ayuda, puedes llegar a ayudarme?!"
"Oh Dios mío!!Y estás bien? "
..."No...estoy muerta!!:/, te llamo no?!Claro que si, solo venga!!!"
"Y...carino...que haces manana??x)"
"Estoy en la cueva si no vengas..."
"Pues...pasado maňana? "
"Todavía en la cueva!!!!!:/"

preklad...??rozmyslela som si to...sak ak mi to niekto okomentuje...možno príde..

Odchádzam zo školy....stretnem kamarátku s niekým neznámim...už si asi ani nepamätám kto to bol, no zaručene si pamätám, že to bol okamih...prvý po dvoch rokoch, kedy som bola pyšná na to kam patrím A to pri tejto vete..."Toto je prosím pekne študentka bilingválneho gymnázia!" A ešte akého...ale aj tak som si pripadala ako keby sme boli cvičené opice na pozorovaní Naša škola je fajn, aj za cenu že našim intelektuálnym rečiam veľakrát niekto nerozumie, ale nie je to niekedy fajn??cítiť, že to čo viem, má niaký účel. Lebo napríklad na takej hodine španielčiny nám to nie je treba Tam je hlavné, že rozprávame..aj keď hovadiny...a povedzte...komu to nevyhovuje??

Také hovadiny nepotrebujú podstatu. Idú samé a to bez toho, aby sme nad nimi uvažovali Som lenivá rozmýšľať..??A čo...kto nie je? Napríklad také klamstvá....nedokážem klamať...alebo skôr nemám na to hlavu. Na také klamstvo musíte mať strašne veľký mozog...aby sa vám tam všetky tie "prečo" dokázali zmestiť. Pre to račej hovorím pravdu. Závidím ľuďom, kt. vedia klamať. Ja som moc pohodlná na to aby som vedela všetky zápletky okolo jedného jednoduchého klamstva.

Preto o mne všetci vedia všetko. Ja sa aj snažím, byť ticho a nikomu nič nepovedať...ale už sú ľudia, kt. na mne vidia už len to, keď nad niečím uvažujem. Napríklad moja nevlastná dvojička Tá vie aj o čom premýšľam...a je to fajn. Nie je to dokonalé ale fajn.

Možno by som sa mohla ísť učiť...a možno aj nie...zajtra máme branné. Máme pobehať celú žilinu....asi sa teším. No čo...možno sa zastavíme v Mc´Donalde...kúpime si džús...možno vodku....prelejeme do Evianovej flase...sme nenápadní Ale sme to my...a naše zážitky..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár