Deň bez Damiena nebol deň. Bez jeho úsmevu, dotykov a bozkov. Bez jeho sladkého hlasu, ktorým vravieval moje meno. “Jackie, ó sladká Jackie.” Pri týchto slovách, ktoré mi šeptal do ucha, vo mne vyvolával zimomriavky a vzrušenie. Ten pocit kedy som po ňom začala túžiť ešte viac ako inokedy.

Ako počas dňa. Keď sme neboli spolu a ja som čakala kedy bude ten čas. Čas nášho stretnutia. Kedy sa opäť uvidíme a vymeníme si úsmevy a pohľady plné vzrušenia a chtíču. Keď sa jeho pery dotknú tých mojich. Letmo ma pobozká a usmeje sa. “Si tak krásny..” Nevychádzam z údivu ako môže byť niekto tak nádherný ako on. Dokonalé črty na tvári, hebká pokožka, husté vlasy a tie oči. Tie, ktoré deň čo deň vyžarujú ten neskutočne sexy pohľad, ktorý roztopí nie jedno ľadové srdce.

Tak ako to urobil pri mne. Zmenil ľadovú kráľovnú na nepoznanie. Začala som ľúbiť a cítiť. Uvedomovala som si čo je to láska a prečo si ju vážiť. Pretože príde deň, ktorý budeme najmenej očakávať a stratíme ju. Milovanú osobu, ktorá vyčarí úsmev na tvári, uteší a pochopí. Ktorá je s nami aj v tých najťažších chvíľach.

A jedno viem určite. Damiena nechcem stratiť. Pretože on je presne tou osobou. Je tým pravým a ja to viem.

“Ach Damien, môj milovaný Damien.. “

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  25. 12. 2013 16:59
niekto tusim kuka vela upirich dennikov
 fotka
youngchemist  26. 12. 2013 23:12
@antifunebracka pozerám síce TVD ale nie je to Damon ale Damien (ako Dejmien) a s tým to nemá nič spoločné
 fotka
antifunebracka  27. 12. 2013 21:05
tak potom satan sa vracia
Napíš svoj komentár