Najnovšie štúdie inteligenčného výkvetu stránky Birdz ukazujú, že inteligencia je daná počtom kúpeného slovenského ovocia a zeleniny.




Takže...

● Ty, ktorý posudzuješ inteligenciu ľudí, pričom sám sa tu prezentuješ ako najväčší idiot, kúp si slovenské jabĺčko.

● Ty, ktorý považuješ hodnotenie ľudí, ktorých nepoznáš za správne a pravdivé a hodnotenie vlastnej osoby, od ľudí, ktorí ťa nepoznajú za poburujúce a "mimo", kúp si slovenské jabĺčko.

● Ty, ktorý tu moralizuješ druhých, ale sám máš morálku na úrovni salónky, kúp si slovenské jabĺčko.

● Ty, ktorý tvrdíš, že kúpiť zahraničné ovocie je hlúpe a za dve sekundy na to si objednáš veci z Ebay made in China, kúp si slovenské jabĺčko.

● Ty, ktorý sa čuduješ, že tvojim názorom nikto nerozumie, ale nie si ochotný ich vysvetliť a zdôvodniť (asi preto, že žiadny logický dôvod nemajú), kúp si slovenské jabĺčko.

● Ty, ktorý si nevieš stáť za svojim slovom tým, že sa s človekom v diskusii rozlúčiš 28-krát a aj tak zareaguješ aj 29-ty raz, kúp si slovenské jabĺčko.

● Ty, ktorý sa oháňaš znalosťou slovenskej gramatiky, každého upozorníš aj na tú najmenšiu chybičku, ale sám v 2 z 3 komentárov spravíš chybu, kúp si slovenské jabĺčko.

● Ty, ktorý nie si schopný prečítať si názor druhého človeka a porozmýšľať o ňom, kúp si slovenské jabĺčko.

● Ty, ktorý nie si schopný porozmýšľať ani len o vlastnom názore (pretože ak by si použil aspoň štipku rozumu, nikdy by si takú volovinu nevypustil spod svojich prstov), kúp si slovenské jabĺčko.




Prosím, pre dobro celého ľudstva (alebo minimálne ľudí na B.), kúp si slovenské jabĺčko. Alebo vieš čo? Kúp si ich rovno 100, aby sa Tvoja reálna inteligencia dorovnala tej, ktorou sa tu snažíš oháňať.




Ďakujem Ti v mene väčšiny užívateľov B. a aj v mene slovenských poľnohospodárov.




Dobrú chuť pri jedení slovenských jabĺčok a raste IQ.

 Blog
Komentuj
 fotka
motorbreath  3. 12. 2016 15:19
to slovenske jablcko malo byt na nieco narazka?
 fotka
mrsbossy  3. 12. 2016 20:19
@Motorbreath asi to je narazka na tuto diskusiu » birdz.sk/forum/vyber-ovo...
Napíš svoj komentár