Hneď na úvod spomeniem , že som vypila veľa kávy a som dosť mimo . Hodil by sa sem aj smajlíček ale to by potom ľudia nebrali vážne.

Prvé čo ma napadlo je, že prečo ... a tým to asi aj končí. Momentálne asi nie som schopná racionálne myslieť a tvárim sa že diakritiku budem dodržiavať.

Príbeh písať nebudem, moje básnické črevo som dnes odhalila v jednej diskusii a to nebolo moc presvedčivé, takže ak dovolíte, rým vynechám.

Písať článok je pomerne ťažké. Ľudia sa tu snažia dať von to čo cítia alebo rôzne iné veci, ktoré ich napadli. Vymýšľajú psychadélie, trávia nad písaním, veľa času, čo je pozoruhodné.

Ja som nikdy nevedela nič písať, dokonca nerozumiem ľuďom ani osobne ani cez internet. Moje komentáre do diskusií nie vždy vystihujú podstatu a hanbím sa písať cudzím ľuďom. Svoje myšlienky neviem dávať von cez pero a papier takže mega šupa brutal bloger zo mňa asi nikdy nebude.

Ak to čítaš , nečakaj strhujúcu pointu, proste to dočítaj, ak chceš, daj hviezdičku alebo komentár, nemusíš ani to. Je to len pár viet , čo ma napadlo a kolonku BLOG mám dosť prázdnu, je tam len jeden článok, tak nech mu nie je smutno.

Nechcem týmto na nič poukázať a ak som poukázala na vlastnú debilitu tak ďakujem, knihu vydám budúci rok.

.( táto bodka tam má byť)

 Blog
Komentuj
 fotka
dzeejn  20. 1. 2010 00:19
toto je blog o ničom a zároveň všetkom

resp. vôbec nič si neprezradila, no zároveň viem veľa
 fotka
yudy  20. 1. 2010 00:20
a co vies?
 fotka
klidopido  23. 1. 2010 08:40
už mu nie je tak smutno, tomu článku, už má pár.
 fotka
nicmanenapada  10. 2. 2010 00:30
Teším sa na knihu Ach ten tvoj humor
 fotka
midnight  17. 2. 2010 02:06
!
Napíš svoj komentár