- Rederick neodchádzaj! - Kričala Suzy za svojím koňom Rederickom.
Rederick len zafrčal a šiel do stájne.ešte za ním kričala: - Rederick to čo sa ti stalo ja nevyťahujem teras!tak sa vráť! - Rederick ju stále nepočúval.
Tak Suzy išla za ním a dala mu seno a vodu. - Rederick? - opítala sa Suzy jemným hláskom.Rederick sa jej díval do očí. - Rederick?čo ťa tak naštvalo že si odišiel z cvičiska? - Rederick od nej odvrátil pohľad. - Rederick,doktor povedal že na to máme cvičiť!tá noha sa ti nezahojí ked budeš stále v stajni. - (keby dačo,Suzy je víla)



Zatial,čo Suzy prehovárala Redericka,aby sa vrátil na cvičisko,na Ulici bol rozruch,ludia protestovali proti čarodejnicám,chceli ich vyhnat z mesta,ale víly tu mohly zostať,iba čarodejnice tu pôsobili bolesť a smrť. - Chodte preč!Chodte preč! - Ludia stále kričali na čarodejnice.



Tak toto su oni!Tie zlé prefíkané čarodejnice!Víly sa asi preto len tak prizerajú,lebo čarodejnice im nemôžu nič spraviť,ale víly nemôžu nič spraviť čarodejnicám. - Ludia!Hovorte si čo chcete!Hahaha. - Zlostne sa zasmiala jedna z čarodejnic.

 Blog
Komentuj
 fotka
lulinka1230  20. 8. 2010 10:42
pekne segra
 fotka
ixka  20. 8. 2010 15:42
Tie obrazky su brutalne., keď si vezmem, že si to robila zo sims. Neviem ako sa čarodejnice a vily dostali do sims, ale vidim, že sa to da.....

A neviem, prečo , ale úplne ma to rozosmialo, asi nemalo, alebo neviem....

ale proste to je super ako z hry urobite pribeh

Super!

Ale čo vytknem. Na začiatku je v každej vete je slovo Roderik.
 fotka
maciatko0985  31. 8. 2010 11:43
dobre je to aj obrazky
Napíš svoj komentár