Mnoo..ako začať..a tak pekne po poriadku:
Začal sa úplne obyčajný deň. Keby že nepozriem do kalendára, ani neviem, že je Silvestra. Po dlhej dobre som sa aj dočkala snehu: Trochu mi to zdvihlo aj náladu. S kamarátkami som bola dohodnutá, že si trošku vyjdeme do ulíc a tak to trošku oslávime. Super! Tešila som sa na to.

Ešte som pozerala film, išla som sa navečerať a keď mi v tom kamoška volá, že 2 baby , ktoré mali ísť s nami,zmenili trasu. No pekne! Takže len my dve sme nakoniec išli von v ukrutnej zime, pri ktorej ani rukavice nepomáhali. Prešli sme celé mesto od hora až po spodok a nudili sme sa.

Do 22:00 som mala byť doma a keď som pozrela na hodinky, že je len 19:00, tak som si nevedela predstaviť, čo do vtedy budeme robiť. Kamoška mala nejaké petardy, tak ich začala "vystreľovať" jednu po druhej. A zrazu jej došli.

Ešte mala poplašník (taká pištoľ so slepými nábojmi) a to použila ako petardu. Riadny rachot potom bol. Ale keďže veľa strieľala, musela náboje vymeniť.

Tak sa rozhodla,že tie staré náboje hodí do kanála a tam to vymení. Ja som jej s radosťou pri tom asistovala. Ale keďže som aj ja mala skrehnuté prsty, pištoľ som v ruke ešte udržala, ale keď mi podávala ten nábojník, ten sa mi vyšmykol z ruky a bác do kanála. No super teda!!

Teraz som nevedela či sa mám smiať alebo byť z toho frustrovaná. Ale tej kamoške nebolo všetko jedno, lebo taký poplašník stojí okolo 1000Sk a a osobitne ten nábojník sa nedá kúpiť.Ešte bolo potrebné to povedať aj jej starkému, keďže to bolo jeho. Myslela si, že na ňu nakričí, ale našťastie nie. No ešte predtým jej napadlo, že pištoľ priťahuje magnet, tak aj nábojník bude priťahovať. Išli sme teda k tomu osudnému kanálu a začala tam pomaličky spúšťať magnet.

Ale trochu to nedomyslela, lebo aj ten poklop z kanála je priťahovaný magnetom a zasekol sa jej. Toľko nadávok pri tom Potom sa odhodlala to povedať starkému. Bolo všetko v pohode, išiel sa tam aj pozrieť ako čo je vo veci. Zobral dlhú palicu a začal tam šmátrať. Kamoška aj videla ten nábojník ale potom sa stratil z dohľadu.

A takto sme pri tom lamentovali do 22:00 keď som už musela ísť domov. No a takto nám čas aj rýchlo ušiel.Možno by sa to nebolo stalo, kebyže tie 2 baby na poslednú chvíľu nezmenia program.

 Blog
Komentuj
 fotka
justdvl  1. 1. 2008 12:59
Dost nudny silvester..
Napíš svoj komentár