, , , Toto je normálny blog, ktorý nemá účel rozosmiat, ziaden napinavy pribeh, nic, , , len pouvazovat !

Prišli mi TS-ky že som vulgárny, potom ma niekto s niekym porovnáva, , ,
Ludia, moje blogy su tu preto, aby ste si ich prečítali, okomentovali ale nie aby ste ma s niekym inym neporovnavali, a to že mi ujde z ust zopar nadaviek, , , tak čo, , , mam sa pojebat ?

Samozrejme, asi to bude najidealnejšie riešenie, strčim si ho do prdele, a prikážem mu´´začni vybrovat´´...áno, presne to urobim, pretoze cenzura je totalne v prdeli a porušuje ju tu trištvrte blogerov, samozrejmost, , ,

Tak nemenovaná slečna ktora mi napisala ze som vulgarny, a zacala ma porovnat s niekym inym, tak teraz ti niečo poviem !

Sedíš za počítačom, pozeráš tu blogy, KLUDNE SI ČÍTAJ ZLATKO, pretoze je mi u prdeli čo ty robís, toto iste čakám od TEBA(resp.od Vás milí blogeri )!

Pokial sa mi niečo nepáči, nebudem urazat, komentovat a POROVNAVAT s niekym inym ! ! ! Ked sa mi niečo pači tak blogera rád pochválim, s velkou radostou, predsa tu niesom len od toho, aby som sa venoval sam sebe, aj ták Vás všetkých mám rád.Prišiel som sem za učelom zábavy, a nie aby ma tu niekto štval.

Ďakujem za pochopenie.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
grietusha  19. 8. 2009 21:21
keď sa nepáči, má právo aj to poznamenať nebuď háklivý





inak porovnala ťa s leithom?
 fotka
pukynka_15  19. 8. 2009 22:16
mne sa tvoje blogy nahodou paacia seriozne fakt
 fotka
xrumka  19. 8. 2009 23:45
joooj, niekto je vztahovacny. vobec som to nemyslela zle len som sa rozhorcila nad tym ze zmazali leitha



a nepovedala som ze sa mi tvoj blog nepacil, ibaze leitho pisal o takej iste problematike a trochu viac ma pobavil a smutne je to ze ho zmazali



cize ked tvoje blogy mozu byt tu, preco zmazali ten leithov?



ako vravim.. pis dalej!!! pacilo sa mi to.



cest leithovej pamiatke.
Napíš svoj komentár