Si niečo ako sen.Áno, viem, že si skutočný.Aj keď nie pre mňa.Si dokonalý.Hlavne vo svojej nedokonalosti.Myslíš si, že sa vo všetkom mýliš.Ale nemýliš.Máš kruto úprimnú pravdu.Vždy.
Viem, že mi Ťa zoslala nejaká vyššia moc.Ak niečo také samozrejme existuje.A viem, že ti možem povedať hocijakú blbosť, možem Ti rozprávať o pokémonoch, možem Ti písať o mojej láske k masu, možem s Tebou rozoberať hypotetické otázky, zamýšlať sa nad ľudskými vlastnosťami.
Hovoríš, že nemáš štastie v láske.Tak potom nerozumiem kto má a prečo.Lebo ak si nejaká chalan na svete zaslúži byť šťastný, tak si to ty.
A prečo? Viem, že by si sa spýtal presne túto otázku.Tak ja Ti dám na nu odpoveď.Pretože nepoznám nikoho tak milého ako si ty.Nikoho, kto by mal také názory na svet.Nikoho, kto by sa"prechádzal a zamýšľal sa nad sebou a nad svetom"-ako to vravíš Ty.Nikoho, kto by mal tak rád malé deti..A kto by chcelmať niekoho rád...A Tebe by som to všetko dopriala.Si také malé kúzlo.Neviem, či si len kamarát-aspon pre mňa..Ale tak či tak, si magický.


for Rad

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár