Skoncil sa predposledny tyzden nasej prace u Bena, a ja Vam musim oznamit jednu zivotne dolezitu vec. Tento tyzden som si uvedomila, ze uz mi je tu lepsie, ako bolo. Dokonca mi budu niektori ludia aj chybat. Napriklad Marina, v utorok sme sa rozlucili a mne to bolo luto, lebo je to super baba. A dnes som pracovala na Atlantic Highlands a tam je taka zena, vola sa Ann a ona robi popcorn aj so svojim muzom, a tak sme si dobre pokecali, ze aj za nou mi bude luto. Potom som k nim prisla s fotakom, ci si ich mozem odfotit a ochotne mi zapozovali. Bolo to strasne zlate. A robila som s takou pani, vola sa Lisa a ma 47 rokov a stale sa rehoce. Pripomina mi Roseane, s toho serialu, ak si to niekto pamatate. Takze to som Vam chcela oznamit, ze bolo nase stastie, ze sme odisli z toho hnusneho parku a tu sme spoznali aj niekolko celkom milych ludi, s ktorymi sa mi aj dobre pracuje a na ktorych budem v dobrom spominat.

Caka nas posledny tyzden u Bena a ja sa od pondelka zacinam balit. Musim predsa zistit, ci mam dost miesta alebo bude treba ist kupovat dalsi kufor, lebo no tak, kto nebol v amerike tak nezisti, ze takemu lacnemu obleceniu sa tu jednoducho neda odolat. A tiez som nakupila kopec blbovin, tak ich musim nejako popakovat. Ach no tesim sa velmi, uz sa nam blizi odchod.

Inak som zistila, ze to, ze v americkych filmoch vsetci ludia vytacaju na svojich mobiloch telefonne cislo, namiesto toho, aby si to nasli v zozname nie je az taka blbost. Totiz dnes som pracovala s jednou zenou, a ta cislo na svojho manzela vytacala, a vobec ho v mobile nemala ulozene. Oni si akoze pamataju vsetky telefonne cisla? Alebo nevedia, ze v mobiloch je aj taka funkcia ako ulozenie telefonneho cisla??? Hmmm, toto som videla uz dvakrat, asi by som im mala povedat, ze nieco take existuje.

Necely mesiac po mojom prichode na Slovensko ma caka tyzdnovy vylet do Belgicka. Teda samozrejme, ak sa to stihne zaplatit, lebo polroka sa o Belgicku nic nehovori, a teraz to chcu zaplatit zo dna na den. No neviem neviem, tak hadam to vyjde. A ked nie, tak nie. Nejako silno mi to zily trhat nebude. Tento rok som si uz uzila zahranicie dost. Ale zasa aspon by som priniesla belgicke cokoladky mnamiky. Tak uvidime ako toto dopadne. No ale, ked som uz ja investovala minuly rok do tej belgicanky tolko penazi, tak moze aj ona teraz do mna. Pche.

To by bolo asi tak na dnes vsetko. Ked ma zasa chyti muza, co i len malicka tak Vam napisem viac, aby ste sa tesili. Aj tak to nikto z Vas necita ze? Majte sa krasne, coskoro sa vidimeeeeeeeeeeeeeeeee.

Two more weeks and we are flyiiiiiiiing ....

 Denník
Komentuj
 fotka
marienn  6. 9. 2008 10:49
nahodou,ja som si to precitala je fajn ze o tom pises
 fotka
jk77  6. 9. 2008 11:59
necitame to jasneeeeeeeee. Cukrik Belgicko zatial nie je zaplatene ta vasa profka sa vobec neozvala. Jaj a teraz neviem ktory hurikan to Vas moze zaiahnut v podobe tropical storm, ale jeden sa vola Hanna a druhy Gustav.
 fotka
janulik  7. 9. 2008 11:44
ja to tiež všetko čítam už to vidím, koľko kufrov zase doneseš
 fotka
mandy22  7. 9. 2008 14:32
ahoj slniečko moje, tak sa nám to blíži, o chvíľu sa vrátiš na SR a vynahradíme si všetko to, čo sme nestihli počas tvojej neprítomnosti, moju svadbu, tvoje meninky a narodeninky a oslavu bakalara

viem, že som sem moc neprispievala, ale to neznamená že som na teba nemyslela, lubkam ta a už sa na teba netešiiiiiiiiiiim

tak do skorého videnia, papa cmuuuuk
Napíš svoj komentár